Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor a barátnőmmel vagyok, 20percenként kell pisilnem, illetve nehezen áll fel, nem kívánom a szexet pedig szeretem és nagyon jó nő, nemértem. Miért lehet ez?
Valami tudat alatti izgulás? Eddig egy barátnőmnél illetve egy alkalmas nővel sem volt ilyen problémám. Amikor csak elképzelem hogy szexelünk, legyen az kocsiban, vonaton vagy otthon- beindulok, kívánom és kezd felállni. Konmunkiáció, minden megvan. Nem izgulok (talán tudat alatt? De mitől?)Ugyanaz van mint eddig. Viszont 2 hete (mióta szexelek a bnőmmel) van ez a problémám úgy néz ki. Felgyorsul a szívverés(ünk,mert neki is nyilván, megdobogtatjuk egymás szívét) Egyfolytában pisilnem kell, és habár a barátnőm rendkívül kívánatos, egyszerűen nem áll fel. Mintha eltűnnének a hormonok a szervezetemből.
Van hogy egy pillanatra felizgulok, elkezd orálisan kényesztetni (jól csinálja) és lelankadok :/
Valahogy felállt aztán szexeltünk, elment őis és énis, természetesen védekeztünk. Aztán egyből lankadtam, nemértem☹️
Mitől lehet ez?
19f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!