39 hetes vagyok és 15-20percenként fájásaim vannak lehet h már szülni fogok?
Figyelt kérdés
2018. márc. 24. 14:06
1/9 A kérdező kommentje:
És máshogy mozog a baba.
2018. márc. 24. 14:07
2/9 anonim válasza:
Mi az hogy "már szülni fogok?" Már időben lenne, vagyis van!
3/9 anonim válasza:
Most irigyellek. Én is 39hetes vagyok,de még csak josloim sincsenek. Könnyű és gyors szülést
4/9 anonim válasza:
Tusolj le,ha erősödnek a fájások ill. rendszeresen jönnek akkor menni kell.Ha elmúlik csak jóslóak....
5/9 A kérdező kommentje:
Már tusoltam erősödött
2018. márc. 24. 14:34
6/9 anonim válasza:
En is 39. Ben vagyok nekem sincsenek josloim se . Irigyellek
7/9 anonim válasza:
Nekem a 38. héten reggel 8-5 percenként jelentkeztek a fájások. Lezuhanyoztam, hajat mostam, összepakoltam mikor éppen nem volt fájás és keltettem a Férjem, hogy menjünk a kórházba. Mire beértünk már nyitva voltam valamennyire. Kislányunk 4 órán belül meg is született.
Minden rendben lesz, ha sűrűsödnek a fájások akkor szerintem itt lesz az idő. Könnyű szülést kívánok!
8/9 anonim válasza:
Igen. Ha 8-10 percesek lesznek, induljatok el. Könnyű szülést!
9/9 anonim válasza:
De irigyellek. Én is 39 hetes vagyok de semmi fájás nincs. Könyv szülés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!