Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti hogy jutottatok el a hüvelyi orgazmusig ?
Figyelt kérdés
Ha sikerült akkor hogyan?2020. aug. 27. 20:17
2/7 anonim válasza:
Nekem szerencsere mindig osszejon :D ha nem is mindig 10 bol 8 alkalommal van huvelyi orgazmusom
3/7 anonim válasza:
Ez itt hosszu lenne leirni de akit erdekel annak kifejtem hogy en hogyan szoktam huvelyi orgazmust elerni
4/7 anonim válasza:
3: Mivel rovidebb leirni privatban mint itt?
6/7 anonim válasza:
Nekem eleinte semmilyen orgazmusom nem volt. Aztán csikló volt, most már van hüvelyi is. Minden alkalommal van, és lovagló pózban sikerült először. Abban mindig biztosan elmegyek.
7/7 anonim válasza:
Jó és figyelmes partner akihez lehetőleg érzelmek is kötnek, figyel a tempóra, intenzitásra, mélységre, ritmusra stb. olyan póz ami neked a legjobb (a lovagló azért jobb mert ezeket szabályozhatod ill. a csiklód közvetlenül is stimulálható ahogy odadörzsölöd).
Mindazonáltal... nincs minden nőnek hüvelyi orgazmusa, egyéni adottság kérdése ki képes rá és ki nem. Utóbbi esetben sem elkenődni, élvezd a szexet az a lényeg!
Egy valami van amitől viszont garantáltan nem lesz hüvelyi (sem más) orgazmusod: ha ész nélkül hajtod mint valami célt. Nem kell, csak engedd el magad és élvezd az erotikát és ha úgy dobja a gép akkor előbb-utóbb lesz az is amire vágysz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!