Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szulok titeket zavar ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szulok titeket zavar ha a gyermeketeke halljatok szexelni?

Figyelt kérdés

Baratom gyakran nalam aludt most a nyari szunetben.

Termeszetesen ilyenkor osszebujtunk, szerelmeskedtunk stb.

Anya ma finom jelezte, hogy kicsit hangosak vagyunk.

Pedig nem sikitozok, nem orditunk.

Nyilvan a szex hangokkal jar, es hat egy nagyobb elvezesnel nyoges, vagy liheges szerintem termeszetes.

Vannak ilyen teren tapasztalatok, velemenyek stb :)

2020. aug. 26. 21:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
33%
16 évesen rohadtul ne azon járjon az esze, ha még mégis akkor legalább tegyen lakatot a szájára 😑
2020. aug. 27. 09:42
 12/18 anonim ***** válasza:
82%
Jajj egyelek is meg, te bezzeg ugye 40 éves korodik szűz voltál... Hogy lőnék ki a prűd, álszent fajtád az űrbe...
2020. aug. 27. 10:37
 13/18 A kérdező kommentje:

Mar elnezest.

De 18 evesek vagyunk.

Itt alszik a baratom es ne bujjak vele ossze, ne szeretkezzek?

Mit mondtam nem uvoltunk, csak nornalisan szexelunk es annak neha, barmennyire igyekszem visszadogni, hangja van...

Ne essunk mar at a tulso oldalra..

2020. aug. 27. 17:56
 14/18 anonim ***** válasza:
51%

Nem, nem voltam szűz addig, tekintve, hogy még közel sem vagyok a 40hez, és van 3 gyerekem.

Ettől függetlenül a névtelenül/arc nélkül letámadó stílus téged minősít, nem engem. Igenis ha 16 évesen otthon akar dugni, akkor azt legalább kussban tegye. A képemről lesült volna a bőr, ha a szüleim bármikor meghallják azt, hogy én éppen kamatyolok.

2020. aug. 27. 21:10
 15/18 A kérdező kommentje:
Jahj ezt a kort ne erjem meg, hogy ilyen besavanyodott legyek :D
2020. aug. 27. 21:20
 16/18 anonim ***** válasza:
74%
Kedves kérdező, ez nem életkor hanem illem, értelem és neveltetes, illetve személyiség kérdése. Szerintem fogadd el, hogy sokan nem akarják, hogy mások, főleg a szülők a dugasukat hallja. Én sem. Ettől mi meg nem vagyunk prudek vagy besavanyodott bénák csak mi másképp gondoljuk. Másképp érezzük helyesnek. Te kérdezed a véleményt akkor ne sapitoz meg ne pocskondiazd a véleményüket.
2020. aug. 27. 21:38
 17/18 anonim ***** válasza:
78%

Zord Apaként én nem egyeztem bele, hogy a fiú ott aludjon, tudtak máshová is menni.

Nem tudtam volna elviselni, ha bármit hallok.

2020. aug. 27. 21:45
 18/18 anonim ***** válasza:
81%
Hál istennek, van akibe szorult még egy kis jómódor meg illem, hogy nem a szülei mellett áll neki b...ni.
2020. aug. 28. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!