Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hármasozás. Tapasztalat?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hármasozás. Tapasztalat?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van itt olyan nő vagy férfi, akinél rosszul sült el a hármasozás vagy a cuckold? Mi volt a baj?

2020. aug. 26. 07:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
45%

Én már nem kevés párhoz csatlakoztam, de eddig még nem volt soha baj.

Mondjuk nem is megyek akárhová.

32/F

2020. aug. 26. 07:40
 2/11 anonim ***** válasza:
73%

Igen, volt. A legnagyobb baj az volt,hogy nem használtunk ilyesmit, ami "balesethez" vezetett.

[link]

2020. aug. 26. 07:40
 3/11 anonim ***** válasza:
83%
Igen volt. Srac nem tartotta magat a beszeltekhez.
2020. aug. 26. 07:48
 4/11 anonim ***** válasza:
87%

A kellemetlen élményeket általában négy dolog szokta okozni:

- a pár előtte nem beszélte alaposan át a játékszabályokat és hogy ki mit vár az élménytől, nem tudta mindenki mit is akarnak és közben döbbent rá valamelyik fél ezt nem akarja;

- a páros valamelyik tagja nem tartja a közös játékszabályokat;

- a páros valamelyik tagja nem is akarja, csak a párja unszolására megy bele (ne csodálkozzon rajta ha csalódásnak tartja);

- a 3. felet nem megfelelő körültekintéssel választották ki, nem volt rutinja a 3-asokban, vagy korán elsült, nem tudta mire kell figyelni stb.

2020. aug. 26. 09:00
 5/11 anonim ***** válasza:
69%
Voltam mindkét felállásban (férjként és harmadikként), de sosem volt probléma. Előtte persze mindig minden fontosat megbeszéltünk. Mit, hova lehet, stb.
2020. aug. 26. 09:15
 6/11 anonim ***** válasza:
92%

én már láttam olyat, amikor lefújták (swingerben), viszont sosem volt igazán komoly, inkább csak az egyik fél meggondolta magát és elnapolták.

Nálunk egyszer volt kellemetlen, szintén swinger, a beszálló pasi nem úgy viselkedett, ahogy szerettük volna és mivel tapasztalatlanok voltunk ezért nehezen tudtunk reagálni. Nem volt nagyon gáz, de fél úton leálltunk.

(egy másik párral voltunk, ahol végül a lánnyal csak kicsi orál volt, de ő inkább csak nézni akarta. Szóval próbálgatás volt, és nem is vágytunk nagyon többre, mert kezdők voltunk és szóltunk is a másik párnak, hogy apró lépések. A pasi húzta a száját, de végül bele ment és azzal cseszte el, hogy a gabalyodás közepette bepróbálkozott, többször is, kunyerálós módon, amitől azért elment a kedvünk, főleg nekem, amikor a srác ki akarta sajátítani a páromat magának, ami azért egy hármasban egy óriási NO-NO. Szóval nálam is kihúzta a gyufát és a páromnál is kezdett idegesítő lenni, hogy a sok NEM után is próbálkozni akart. Volt jó pillanata, de ez adott egy keserű szájízt.)

2020. aug. 26. 09:49
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
Mi a probléma az ötös válasszal? Talán hazudozni kellene?
2020. aug. 26. 13:14
 8/11 anonim ***** válasza:
53%

7

Mert irigy a sok szüzike.

2020. aug. 26. 14:50
 9/11 anonim ***** válasza:
52%
én most pontoztam fel, remélem tudtam segíteni
2020. aug. 26. 17:08
 10/11 anonim ***** válasza:
91%

Férfiként néhányszor megdugtunk egy másik haverommal egy csaj havert, aki kapható az ilyesmire. Hatalmas nagy élmény, bármikor benne lennek újra, talán össze is fog jönni, de azért nem volt minden perfekt:

-alapvetően gyorstüzelő egymenetes csávó vagyok, vagyis 3 perc után elélveztem, ezután 20 percig csak lógattam a farkam, amíg újra fel nem állt (közben szopott azért a csaj). Közben a haver végig farkalta a csajt, én meg tehetetlenül álltam ott

-nekem kb 15 cm a farkam, a havernak 20 cm. Nyilván az övével jobban élvezte a csaj a szexet, nem beszélve arról, hogy a haver bármennyit bír dugni, mert mindig áll a farka ha kell.

Szerencsere a csaj nagyon jófej volt és kedvel engem nagyon, így nem éreztem magam szarul. De azert nagyon önbizalomromboló lehet az egyik fél számára, ha a másik fél kb 3x jobban teljesít. 24f

2020. aug. 26. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!