Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi túl gyorsan elélvez az változhat? Tapasztalatok?
Oka, hogy túl szűk vagyok (elvileg).
A gyors alatt nagyon gyorsat értem. Pár lökés.
Miert hagyja magat elmenni?
Fejben ezt lehet kontrollalni, megallni kicsit, masra gondolni, mas pozban valahogy kesleltetni stb.
Utana foglalkozik legalabb veled, vagy azt sem? 26f
Régebben nekem is volt ilyen gondom.
És manapság is ha új nővel vagyok és szűk, érzek hasonlót.
A nagyon szűk punci segít hamar elélvezni.
De nincs tragédia, tudatos önfejlesztéssel, kontrollal lehet változtatni.
40F
változhat, de nem garantált. Amit te tehetsz, hogy mindent megteszel a fejlődésért, sokat gyakorolsz vele, tudatosan figyeltek, kipróbáltok új dolgokat, előjátékokat, szituációkat. Sokszor agyban dől el, sokszor csak az izgalom és az új kapcsolat, sokszor megoldódik ha ezek megszűnnek. A lényeg, hogy légy megértő és ne stresszelj, mert akkor még jobban izgulni fog és félni fog a szextől.
A kapcsolatom elején néha nálam is volt a néhány lökés szex, mert... szerintem ugyanazok az indokok. Most már sokszor együtt szoktunk elélvezni, egymásra hangolódtunk, sőt, néha olyan baromi jól teljesítek, hogy a párom harmadik orgazmusát éli át amire oda érek.
Exem gyorstüzelő volt, sosem változott. Megesett, hogy bennem sem volt, már elélvezett.
Eleinte türelmes voltam, de a végén elegem lett, főleg, mikor közölte, hogy bocs, ő fáradt, majd reggel én jövök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!