Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen tervezed először kipróbálni?
Figyelt kérdés
Teljesen tapasztalatlan lány(ok), melyik az a kor, amire azt mondanád, hogy már szeretnéd kipróbálni/elkezdeni
Lehet az elsőre, csak orál, petting.
Mostani kort is írj
2020. aug. 23. 09:20
1/11 anonim válasza:
25-30 éves látensb...zi incelek fognak írni
2/11 anonim válasza:
16-17 évesen már szerettem volna, mert akkor már szinte mindenki csinálja, de 22 éves koromig várnom kellett. Rá is ment a 21 éves koromban kezdődő kapcsolatom a türelmetlenségemre.
3/11 anonim válasza:
Én 17-18 évesen akartam először és akkor is történt meg... akkor már 5 hónapja voltunk együtt, és egy felejthetetlen élmény volt számomra. Előtte érdekelt a téma de kipróbálni nem akartam.
4/11 anonim válasza:
17-18évesen szeretném
Most 17 vagyok
6/11 anonim válasza:
Nem kor függő szerintem inkább a kapcsolat és a bizalom számít. Hiába akarja valaki x évesen, ha akkor nem lesz kapcsolata vagy nem fog annyira bízni a párjában.
8/11 anonim válasza:
Én már kipróbálnám, de még nem volt semmi.
16l
9/11 anonim válasza:
Jöhetne már egy barátnő, aki kipróbálná, csinálhatnánk :)
10/11 Nikoletta2002 válasza:
engem 14 évesen kezdett érdekelni a dolog 15.szülrtésnapomon lett barátom nemsokkal utánna ki probáltam mindent.
mostani fejjel meg mondom öszintén nem bánom! (18)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!