Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért vert meg az isten ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vert meg az isten ilyen férfias alakkal és kinézettel lány létemre?

Figyelt kérdés
kb mint a medveemelgető sós alexandra, csak kevésbé izmos és pár fokkal lányosabb.

2020. aug. 25. 14:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
73%
Nincs azzal baj, van aki erre bukik.
2020. aug. 25. 14:33
 2/16 anonim ***** válasza:
Mert ilyen vagy, fogadd el így magad, nyílj ki a világra és a világ is kinyílik rád. A kisugárzás, a személyiség elég sokat hozzá tud tenni a puszta külső megjelenéshez.
2020. aug. 25. 14:48
 3/16 A kérdező kommentje:
egy kövér legalább le tud fogyni, de a csontvázzal mit lehet csinálni?
2020. aug. 25. 14:51
 4/16 anonim ***** válasza:
Vigyázni kell rá, hogy el ne törjön valahol.
2020. aug. 25. 14:54
 5/16 anonim ***** válasza:
Erős is vagy? Vannak női sportolók, akiknek ez jól jön. Próbáld előnyödre felhasználni ezt az adottságodat!
2020. aug. 25. 15:06
 6/16 anonim ***** válasza:

Az önbizalom a kulcs. Akinek van önbizalma és elfogadja magát, jobb lesz a kisugárzása. (És egy párkapcsolatban is az önbizalom a legfontosabb.)

Egyébként meg... ,,Miért vert meg az Isten ilyen férfias alakkal..." Nem tudom... A vakokat miért verte meg vaksággal? A némákat némasággal? Vagy egy feleséget azzal a karambollal, amit egyedül ő úszott meg élve, míg a gyereke és a férje életüket vesztették?

Kicsit erősen fogalmaztál a kérdésedben.

2020. aug. 25. 15:10
 7/16 anonim ***** válasza:
Ha tényleg úgy nézel ki, mint az a "lány", akkor el kellene menni orvoshoz, lehet, hogy hormon problémáid vannak.
2020. aug. 25. 15:12
 8/16 A kérdező kommentje:
tesztoszteronszintem magas, már szedek rá androgéngátló fogamzásgátlót, ez segítettt az aknén és szőrösségen, de nem lett tökéletes. Nem akarom az előnyömre változtatni, hogy nagyon könnyen szedek fel izmokat, különben is kinőttem az élsportolói létből, és nem szeretnék izmos lenni, a női konditól én vaskosodok.
2020. aug. 25. 15:16
 9/16 anonim ***** válasza:
63%
Fát kéne hasogatni, ráérsz? :D
2020. aug. 25. 15:20
 10/16 anonim ***** válasza:
Akkor lehet, hogy másra kellene váltani, vagy emelni a gyógyszert. Meg kellene beszélni az orvossal.
2020. aug. 25. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!