Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van manapság ennyi borotvált férfi (kar,láb,hónaplj,has,mellkas,arc)?
"Viszont manapság már az összes fiú leszedi mindenhonnan a szőrt"
ez nem igaz :D
mondjuk ha kisfiúkra buksz lehet átestél a ló túloldalára és nem is nő még a szőrük ezért gondolod ezt :D
a férfiak nagy része nem szedi le, főleg sportolók, testépítők szokták, legalábbis ismerősi körömben rájuk jellemző, de közöttük is főleg azok akik versenyeznek is
F
Nekem a mellkasomon nem is nő szőr, az arcomon borotválom mert igénytelenül néznék ki, hónalj és intim rész pedig alap.
27F
Arcom és hónaljam és intim részen borotválom. Mert eddigi tapasztalataim alapján több nő szereti így, a párom is.
23F
25+os férfiakra bukom, de eddig mindegyik borotválta a mellkasát, hasát.
Annyira nem lenne ez nagy gond, ha ízlésesen trimmelnék, viszont borotválják, ami még csúnyább ha nő vissza, tiszta vörös, benő a szőr, szanaszét szúrja az arcomat ha netán ott feküdnék.
Én pont másként látom. 10-20 éve jött be az egyre több helyen borotválósdi, de szerintem az utóbbi években pont elkezdett elmenni a divat az igényes, szőrös férfi iranyba. Én ápolt borostás vagyok, igencsak szőrös, ott leszedem ahol illik, fozonirozom ahol úgy kényelmes. Ha úgy alakul a kedvem, szőr smiley-t csinálok magamból 🙂
Amúgy ugyanúgy ahogy a nők esetében a sportolók és divatmodellek hatarozzák meg az ideális testképet. És sok nő ezzel találkozik, ehhez kötik a fiatalos férfiasságot. A szőrösséget meg összekötik az öreg, termál medencében ázó nagydarab szőröshátú férfiakkal...
Én se értem pedig úgy örülnék egy szakállas férfinak.
A hónaljkutya még rendben van. Meg ha borotválja magát intim területen. Bár néha még részemről az is maradhatna, persze nem dzsungelesen. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!