Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem borotvalkozik egy ferfi randi elott?
Figyelt kérdés
A nemi szervèn...2019. nov. 19. 08:43
1/11 anonim válasza:
miért borotválkozna bárki a nemi szervén?
2/11 anonim válasza:
mert nem szeret
mert nem akar
mert nem gondolt rá
...
miért nem mondtad? :)
4/11 anonim válasza:
kinek kell egy borotvált p****öcsű ratyi?? Egy másik ratyinak esetleg na de egy nő az ilyenbe a lábát nem törli
6/11 anonim válasza:
Mert a férfiak többsége igénytelen!
Ezt jól tudják kimagyarázni azzal hogy egy férfi attól férfi ha szőrös...
F.
7/11 anonim válasza:
Kedves #6
Nem attól lesz valaki igénytelen hogy szőrös-e odalenn vagy sem.
De az tény hogy a szőr tényleg férfiasabb külsőt tud kölcsönözni.
Eddig akikkel voltam örültek hogy nem szedtem le, sőt olyan is volt aki rámripakodott mert egy kicsit visszanyírtam belőle mert már engem zavart a dzsungelharcos fazon.
Igen ilyenek vannak.
8/11 October15 válasza:
Mert egy randin alapesetben nem mutogatom a farkam? XD Most vagy nem ugyanazt értjük randi alatt vagy te szopsz le mindenkit. XD
9/11 anonim válasza:
Mondjuk mert nem mondtad neki, hogy te azt szereted. Ettől még lehet nem fogja leborotválni a kedvedért, de lehet igen ill. tudni fogod borotválja-e és eldöntheted az fontosabb hogy csupi, vagy a partnered ahogy van egyben Férfiként.
10/11 anonim válasza:
Na ez meg a másik hogy kerül elő az illető farka egy randin?
Én is randiztam sokszor, de a randikon nem derült ki borotvált vagyok-e... mert nem kúrás volt csak randi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!