Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nektek hányadik randi után...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek hányadik randi után volt szex?

Figyelt kérdés
Csak normális válaszokra vagyok kíváncsi, azok körébe akik tartós kapcsolatot kerestek hányadik randin volt szex? A 3. randin már szokott lenni vagy még nem?
2019. nov. 18. 12:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Erre nincsenek szabályok. Volt akivel az elsőn,mással az ötödiken sem.
2019. nov. 18. 13:00
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a parommal a masodik randi utan volt szex.
2019. nov. 18. 13:01
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Változó, de ha megvan az osszhang akkor 5-10 kozott
2019. nov. 18. 13:04
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk a 6.-7. randi környékén volt az első szex, ha jól emlékszem. Régen volt, 3 éve már:D

24/L

2019. nov. 18. 13:05
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Második randi után, de már régóta ismertük és szerettük egymást, szóval ezért. Ha alig ismertem volna, nem lett volna így.
2019. nov. 18. 13:23
 6/14 anonim ***** válasza:
4
2019. nov. 18. 13:33
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Orálszex az elsőn, a 3. pedig lefeküdtünk. 5 éve vagyunk együtt.
2019. nov. 18. 13:35
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

A második randit eleve úgy szerveztük, hogy sétálunk egyet, naplementenézés, kajcsi, aztán irány szobára :D

Hát mit mondjak, elég biztosak voltunk a dolgunkban.

30F 20L

2019. nov. 18. 13:38
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez olyan sok mindentől függ, hogy nehéz lenne jó tanácsot adni ebben a kérdésben.

Jómagam számtalan viszonyt, kapcsolatot éltem már meg, pedig szinte minden alkalommal a tartósság volt a célom. De az élet nem úgy működik, hogy akivel megismerkedünk, összejövünk avval tuti, hogy hosszútávú lesz a dolog.

Az első szexuális együttlét ideje pedig totál nem befolyásoló tényezője a tartósságnak! Persze, ha valaki hónapokig halogatja az igen rossz képet fest önmagáról és a viszonyról. Ellenben, ha korai a szex, attól még lehet jó a kapcsolat, sőt, hosszútávú is.

Minden nagyban függ attól, milyen benyomást szereznek a résztvevők egymásról. Ahogy mondani szokás, akkor ideális egy kapcsolat, ha megértik egymást ágynál és asztalnál egyaránt. A hosszútávú, jó együttlétnek alapja, hogy élvezik egymás társaságát nappal és éjjel. Ez pedig kizárólag úgy fog kiderülni, ha mindkettő helyzetet gyakorolják. Az ismerkedésnél, sőt, az együttélésnél is nagyon fontos a szexuális visszaigazolás. Azt, hogy kedvelitek, kölcsönösen élvezitek egymást hamar kiderülhet, de hogy az ágyban is megfelelő az összhang, kizárólag gyakorlatban lehet megtudni.

Nem szabad feledni, az is okozhat kétségeket a másikban, ha túlságosan visszafogott vagy, ha nincs testiség, ha nem közelítesz feléje ilyen téren! A nagy visszafogottság két dolgot szülhet a másik agyában, nem tartod kellően vonzónak, vagy a te szexualitásoddal vannak problémák. Itt jön képbe a borotvaél szindróma. Oly vékony a határ a tolakodás és a visszafogottság között, hogy bármikor a rossz oldalra kerülhetsz. Ami egyik embernél tolakodásnak számít, az a másiknál normálisnak, egyeseknél pedig túlzott visszafogottságnak. :-o Ebbe a problémába magam is sokszor beleestem. Hasonló tempómat egyik nő túlzott nyomulásnak érezte, míg a másik számára nem voltam eléggé rámenős. Kegyetlen tud lenni az élet! Hiába próbálod megérezni a másik elvárásait, az esetek többségében nem sikerül. :-( Egy rossz mozdulat, egy rossz mondat, egy apró hiba és minden mehet a levesbe... A nők nem sokszor adnak következő lehetőséget! :-( (legtöbbször, meg sem tudod, mi volt a gond, csupán véget vetnek az ismerkedésnek. Így még a hibáidból sem tudsz tanulni.)

A sok csalódást követően egyszer csak jön egy nő, akinek úgy vagy jó, ahogy vagy. Fogalmad nincs, mitől lettél menő a szemében, mitől vonzódik hozzád annyira, miért indul rád olyan nagyon az ágyban, de mégis megtörténik. :-) Erre ill. ezekre a kapcsolatokra kell koncentrálni. Ha nem lesz tartós, ill. örök életű, akkor is van ezekben a viszonyokban annyi pozitívum, hogy felvértezze az embert és legyen önbizalma. :-)

Kamasz szerelemnél hosszú hónapok telnek el testiség nélkül, majd lehet, hogy csupán egy csók lesz a csúcsa, de mégis klassz emlék lesz belőlük. Egyes helyzetekben pár óra után szexszel kezdődik az ismerkedés, sokszor nem is lesz folytatása, ám élménynek kellemes. De ilyen indulással is lehet hosszas párkapcsolat a dologból.

Néha pedig olyan nagyon szerelmesek vagyunk, hogy nagyon nem szeretnénk elkapkodni a szexet. Hetek után megvalósított szerelmes együttlétből is lehet jó a vagy rossz élmény. Erre nincs garancia!

(Még egy kis történet: Hosszú évekig csorgattam nyálam egy gyerekkori haverom húga után. Nagyon vonzónak, szexinek tartottam, dögösen öltözött, viselkedett mindig. Első válásunk után egymásra hangolódtunk, randiztunk, összejöttünk... Majd kegyetlenül kiábrándultam a csajból, hiszen totál frigid volt az ágyban.)

2019. nov. 18. 13:44
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

9-es vagyok

Még annyit leírnék: első nejem a kolléganőm volt, egy éve ismertük egymást, mikor randizni mentünk. Két hét után jutottunk el a szexig. Hat évig tartott a kapcsolatunk.

Második nejemmel a Randivonalon ismerkedtünk össze. Két hónap levelezés (külföldön melóztam), majd a második személyes randin szenvedélyes szex lett a vége. 15 éve vagyunk házasok, van két szuper csemeténk! A szex pedig mai napig igen magas szinten van nálunk. ;-)

49F

Szerintem, ha mindketten akarjátok, akkor szex lesz, ha nem akarja valamelyik fél, akkor nem lesz. Nem szabad túlságosan túl lihegni a témát!

Sok sikert!

2019. nov. 18. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!