Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek hányadik randi után volt szex?
Nekünk a 6.-7. randi környékén volt az első szex, ha jól emlékszem. Régen volt, 3 éve már:D
24/L
A második randit eleve úgy szerveztük, hogy sétálunk egyet, naplementenézés, kajcsi, aztán irány szobára :D
Hát mit mondjak, elég biztosak voltunk a dolgunkban.
30F 20L
Ez olyan sok mindentől függ, hogy nehéz lenne jó tanácsot adni ebben a kérdésben.
Jómagam számtalan viszonyt, kapcsolatot éltem már meg, pedig szinte minden alkalommal a tartósság volt a célom. De az élet nem úgy működik, hogy akivel megismerkedünk, összejövünk avval tuti, hogy hosszútávú lesz a dolog.
Az első szexuális együttlét ideje pedig totál nem befolyásoló tényezője a tartósságnak! Persze, ha valaki hónapokig halogatja az igen rossz képet fest önmagáról és a viszonyról. Ellenben, ha korai a szex, attól még lehet jó a kapcsolat, sőt, hosszútávú is.
Minden nagyban függ attól, milyen benyomást szereznek a résztvevők egymásról. Ahogy mondani szokás, akkor ideális egy kapcsolat, ha megértik egymást ágynál és asztalnál egyaránt. A hosszútávú, jó együttlétnek alapja, hogy élvezik egymás társaságát nappal és éjjel. Ez pedig kizárólag úgy fog kiderülni, ha mindkettő helyzetet gyakorolják. Az ismerkedésnél, sőt, az együttélésnél is nagyon fontos a szexuális visszaigazolás. Azt, hogy kedvelitek, kölcsönösen élvezitek egymást hamar kiderülhet, de hogy az ágyban is megfelelő az összhang, kizárólag gyakorlatban lehet megtudni.
Nem szabad feledni, az is okozhat kétségeket a másikban, ha túlságosan visszafogott vagy, ha nincs testiség, ha nem közelítesz feléje ilyen téren! A nagy visszafogottság két dolgot szülhet a másik agyában, nem tartod kellően vonzónak, vagy a te szexualitásoddal vannak problémák. Itt jön képbe a borotvaél szindróma. Oly vékony a határ a tolakodás és a visszafogottság között, hogy bármikor a rossz oldalra kerülhetsz. Ami egyik embernél tolakodásnak számít, az a másiknál normálisnak, egyeseknél pedig túlzott visszafogottságnak. :-o Ebbe a problémába magam is sokszor beleestem. Hasonló tempómat egyik nő túlzott nyomulásnak érezte, míg a másik számára nem voltam eléggé rámenős. Kegyetlen tud lenni az élet! Hiába próbálod megérezni a másik elvárásait, az esetek többségében nem sikerül. :-( Egy rossz mozdulat, egy rossz mondat, egy apró hiba és minden mehet a levesbe... A nők nem sokszor adnak következő lehetőséget! :-( (legtöbbször, meg sem tudod, mi volt a gond, csupán véget vetnek az ismerkedésnek. Így még a hibáidból sem tudsz tanulni.)
A sok csalódást követően egyszer csak jön egy nő, akinek úgy vagy jó, ahogy vagy. Fogalmad nincs, mitől lettél menő a szemében, mitől vonzódik hozzád annyira, miért indul rád olyan nagyon az ágyban, de mégis megtörténik. :-) Erre ill. ezekre a kapcsolatokra kell koncentrálni. Ha nem lesz tartós, ill. örök életű, akkor is van ezekben a viszonyokban annyi pozitívum, hogy felvértezze az embert és legyen önbizalma. :-)
Kamasz szerelemnél hosszú hónapok telnek el testiség nélkül, majd lehet, hogy csupán egy csók lesz a csúcsa, de mégis klassz emlék lesz belőlük. Egyes helyzetekben pár óra után szexszel kezdődik az ismerkedés, sokszor nem is lesz folytatása, ám élménynek kellemes. De ilyen indulással is lehet hosszas párkapcsolat a dologból.
Néha pedig olyan nagyon szerelmesek vagyunk, hogy nagyon nem szeretnénk elkapkodni a szexet. Hetek után megvalósított szerelmes együttlétből is lehet jó a vagy rossz élmény. Erre nincs garancia!
(Még egy kis történet: Hosszú évekig csorgattam nyálam egy gyerekkori haverom húga után. Nagyon vonzónak, szexinek tartottam, dögösen öltözött, viselkedett mindig. Első válásunk után egymásra hangolódtunk, randiztunk, összejöttünk... Majd kegyetlenül kiábrándultam a csajból, hiszen totál frigid volt az ágyban.)
9-es vagyok
Még annyit leírnék: első nejem a kolléganőm volt, egy éve ismertük egymást, mikor randizni mentünk. Két hét után jutottunk el a szexig. Hat évig tartott a kapcsolatunk.
Második nejemmel a Randivonalon ismerkedtünk össze. Két hónap levelezés (külföldön melóztam), majd a második személyes randin szenvedélyes szex lett a vége. 15 éve vagyunk házasok, van két szuper csemeténk! A szex pedig mai napig igen magas szinten van nálunk. ;-)
49F
Szerintem, ha mindketten akarjátok, akkor szex lesz, ha nem akarja valamelyik fél, akkor nem lesz. Nem szabad túlságosan túl lihegni a témát!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!