Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van manapság ennyi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van manapság ennyi borotvált férfi (kar,láb,hónaplj,has,mellkas,arc)?

Figyelt kérdés
Kislányoknak lehet ez jön be, de én szeretem a férfias férfiakat. Viszont manapság már az összes fiú leszedi mindenhonnan a szőrt. Nem értem, miért lettek ilyen feminimek.

2020. júl. 13. 09:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
66%
#10: utálom a szakállat és a munkám miatt nem is lehetne. Nem kapaszkodhat bele véletlenül sem abba senki. Viszont kapsz cserébe babapopsi arcot, enyhén szőrös mellkast, jobban szőrösebb hasat, combokat, alkart. Na, qrunk? 🙂
2020. júl. 13. 10:07
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Elég furcsa, hogy a férfiasságot, "kisfiússágot" a testszőrzet megléte, vagy nemléte által méri valaki...

Mondom ezt úgy, hogy kifejezetten erős szőrzetem van.

Arcon, hónaljnál és intim részen borotválkozom, mert így komfortos, így izzadom legkevésbé. Az arcszőrzet nekem nem áll jól, így én nem erőltetem.

Mellkason, hason, lábon nem zavar, nem érzem hátrányát.

2020. júl. 13. 10:23
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Hasonlóak az okok, mint nőknél, csak enyhébb mértékben. Bizonyos helyeken szinte kikerülhetetlen a csoportnyomás (nőként ugyebár ha kiderül, hogy meghagytad a hónaljszőröd, felszínesebb embereknél nullának számítasz), és persze bizonyos iparágaknak is komoly érdeke, hogy a férfiak is lehetőleg minél több energiát (és főleg pénzt) áldozzanak a külsejükbe.

De ha nincs tétje és az ember amúgy sem ad annyira a közízlésre, akkor férfiként tök jól el lehet élni szőrösen. Én az arcomon kívül mindig érintetlenül hagytam mindent (30 leszek idén), és semmi okom panaszra se munka, se magánélet, se emberi kapcsolatok terén.

2020. júl. 13. 10:23
 14/16 anonim ***** válasza:
61%

Nem értek egyet, férfi részről nincs semmiféle társadalmi nyomás a szőrtelenítés irányába, sőt!

Egyszerű praktikai okai vannak.

Arc: Nem mindenkinek áll jól a borosta/szakáll, utóbbit ápolni is kell, nyáron kényelmetlen.

Hónalj: Ezerszer célszerűbb, ha nem hosszú, kevésbé izzadsz és jobban hat a dezodor.

Szinte nem is nézek rá, az izzadásomból érzem, hogy érdenes trimmelnem.

Intim: Szintúgy kevésbé izzadsz, komfortosabb.

Fenéknél... Nekem alap, hogy a mellékhelyiségen követő "nagy dolgot" zuhany vagy bidé követi, de erre nem mindenhol van lehetőség. Ha erős a szőrzet a fenéknél, akkor csak a székletet kenegeted.

2020. júl. 13. 10:45
 15/16 anonim ***** válasza:
65%
Mert ez tetszik a fiatal nők többségének. Ma már rövidre nyírt mellkas és fanszőrzet, csupaszra nyírt hónalj az, ami ápolt a legtöbb nőnek. Ma ez a kor divatja, illatszereket viszont kevésbé intenzíven használnak ma, mint 2 évtizeddel korábban.
2020. júl. 13. 11:01
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem attól lesz Férfi valaki hogy borotválja-e vagy sem, hanem a kisugárzásától, stílusától, jellemétől. Ettől ha neked a szőrős mellkas tetszik akkor az tetszik. Megjegyzem nagyon sok férfinek borotválás nélkül sem lenne az.
2020. júl. 13. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!