Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy farok tapintasa? mennyivel masabb mondjuk az ujjnal? luktet? mennyire kemeny?
Figyelt kérdés
2020. aug. 25. 14:18
1/6 anonim válasza:
Nagyon kemény!Én puhábbnak képzeltem el,amikor még csak képzelegtem. :)
2/6 anonim válasza:
Vastagabb, keményebb, nagyobb. Össze sem lehet hasonlítani. Lüktetni iy tud
3/6 anonim válasza:
Az enyém betonkemeny. Lüktet is spricceleskor. Rendkívül jó az illata és az íze. Ugyanakkor nagyon puha a bőr rajta. 🙂
4/6 anonim válasza:
Ha kívánd a partnered akkor mint a beton :) mondanám hogy menj be egy szexshopba és tapogasd a dildókat, de felesleges a valódi brokival nem ér fel - amihez egy férfi is tartozik.
Ha nő vagy akkor nem olyan nehéz erre partnert találnod :D
5/6 kisördög1 válasza:
Már csak azt nem tudom eldönteni, hogy kislány vagy-e aki még nem fogott igazit, vagy kisfiú aki rossz kategóriába írta ki a kérdését.
6/6 anonim válasza:
én úgy tudnám leírni, mint egy frissen töltött kolbász, amiben van egy váz, egy körbefogó kemény valami ami keménnyé teszi, de körülötte azért mégis valamennyire puha, mert nem olyan kemény mint a csont, hanem mint a felfújt/vízzel töltött dolgok.
A lüktetés, a mozgás, olyan mint egy kéznél, ha mondjuk megfogsz egy nagyon ideges vagy izgatott ember kezét, az is folyamatosan mozog
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!