Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen egy farok tapintasa?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy farok tapintasa? mennyivel masabb mondjuk az ujjnal? luktet? mennyire kemeny?

Figyelt kérdés
2020. aug. 25. 14:18
 1/6 anonim ***** válasza:
89%
Nagyon kemény!Én puhábbnak képzeltem el,amikor még csak képzelegtem. :)
2020. aug. 25. 14:21
 2/6 anonim ***** válasza:
89%
Vastagabb, keményebb, nagyobb. Össze sem lehet hasonlítani. Lüktetni iy tud
2020. aug. 25. 14:22
 3/6 anonim ***** válasza:
36%
Az enyém betonkemeny. Lüktet is spricceleskor. Rendkívül jó az illata és az íze. Ugyanakkor nagyon puha a bőr rajta. 🙂
2020. aug. 25. 14:25
 4/6 anonim ***** válasza:
85%

Ha kívánd a partnered akkor mint a beton :) mondanám hogy menj be egy szexshopba és tapogasd a dildókat, de felesleges a valódi brokival nem ér fel - amihez egy férfi is tartozik.

Ha nő vagy akkor nem olyan nehéz erre partnert találnod :D

2020. aug. 25. 14:29
 5/6 kisördög1 ***** válasza:
14%
Már csak azt nem tudom eldönteni, hogy kislány vagy-e aki még nem fogott igazit, vagy kisfiú aki rossz kategóriába írta ki a kérdését.
2020. aug. 25. 14:31
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

én úgy tudnám leírni, mint egy frissen töltött kolbász, amiben van egy váz, egy körbefogó kemény valami ami keménnyé teszi, de körülötte azért mégis valamennyire puha, mert nem olyan kemény mint a csont, hanem mint a felfújt/vízzel töltött dolgok.

A lüktetés, a mozgás, olyan mint egy kéznél, ha mondjuk megfogsz egy nagyon ideges vagy izgatott ember kezét, az is folyamatosan mozog

2020. aug. 25. 16:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!