Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meglehet rosszul látom vagy rosszul érzékelem,de szerep csere kezd lenni.A férfi lassan csak sexre kell.A nők élő vibrátornak tekintik lassan őket.MI A VÉLEMÉNYETEK?
Igy van. A több nővel is úgy volt hogy nem akartak komolyat csak baszni.
A mostani is ilyen, 4 éve.
13
És ez miért baj?
Miért kéne tettetni, színlelni, hogy kapcsolatot akarunk valakivel, miközben az igazság az, hgy csak épp fel vagyok izgulva és jó lenne szexelni?
14
Nem mondtam hogy baj. Szerinted vele lennék 4 éve ha baj lenne?
Nekem is jó így, különben is nehéz lenne velem èlni.
Ha ez valóban egy szerepcsere akkor fodrítva miért nem zavart?
Egyébként nem hiszem. Az ismerősi körömben is többször hallani hogy a lányokat csak egy puncinak tekintik és ennyi
ma 00:11
Nem feltétlen erre gondolok.
Hanem arra hogy egy csomó pasi úgy nyávog az élet apró gondjain mint egy tizenéves kis p*csa. Megy a hiszti meg a dráma, és nem veszi észre hogy milyen férfiatlanul viselkednek, eközben a nők meg jobb karriert építenek mint ezek a nyávogó luzerek és jogosan semmibe veszik a "pasikákat" mert ezek nem méltóak a férfi jelzőre.
Persze most biztos betámad valami femináci hogy én miért ítélem el ha egy nő sikeres.
Nem ítélem el, sőt örülök neki, csak annyi a bajom hogy egyre kevesebb férfias fiút látok és egyre több karrierista nőt akik inkább a munkába menekülnek ezek a gyökerek elől
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!