Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Meglehet rosszul látom vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sanyi 01 kérdése:

Meglehet rosszul látom vagy rosszul érzékelem,de szerep csere kezd lenni.A férfi lassan csak sexre kell.A nők élő vibrátornak tekintik lassan őket.MI A VÉLEMÉNYETEK?

Figyelt kérdés

#Élő vibrátor.
2020. aug. 24. 23:08
1 2
 11/19 StevenUp ***** válasza:
76%
Igazából az nagyobb probléma hogy a férfiak gyorsabb ütemben nőesednek ahogy a nők férfiasodnak...
2020. aug. 25. 00:03
 12/19 anonim ***** válasza:
15%
Ez a "nőiesedés" "férfiasodás" egy jó nagy baromság. Ha arra gondolsz, hogy a hagyományos szerepek bomlanak fel, hát jó is, remélem minél gyorsabban eltűnnek a francba.
2020. aug. 25. 00:11
 13/19 anonim ***** válasza:
25%

Igy van. A több nővel is úgy volt hogy nem akartak komolyat csak baszni.

A mostani is ilyen, 4 éve.

2020. aug. 25. 00:14
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

13

És ez miért baj?

Miért kéne tettetni, színlelni, hogy kapcsolatot akarunk valakivel, miközben az igazság az, hgy csak épp fel vagyok izgulva és jó lenne szexelni?

2020. aug. 25. 00:18
 15/19 anonim ***** válasza:
93%

14

Nem mondtam hogy baj. Szerinted vele lennék 4 éve ha baj lenne?

Nekem is jó így, különben is nehéz lenne velem èlni.

2020. aug. 25. 00:56
 16/19 anonim ***** válasza:
89%

Ha ez valóban egy szerepcsere akkor fodrítva miért nem zavart?

Egyébként nem hiszem. Az ismerősi körömben is többször hallani hogy a lányokat csak egy puncinak tekintik és ennyi

2020. aug. 25. 05:28
 17/19 anonim ***** válasza:
71%
én ezt nem látom, persze a nők nyitottabbak lettek, mernek szexuálisak lenni, nem úgy mint 50 évvel ezelőtt, most már nem tabu a kapcsolaton kívüli szex, és vannak szexjátékok/felvilágosítások, így a mai lányoknak sokkal kevesebb problémájuk van élvezni a szexet, de attól még ugyanarra vágynak mint minden nő az elmúlt 2000 évben.
2020. aug. 25. 09:18
 18/19 anonim ***** válasza:
67%
Jó is, hogy változik a világ.
2020. aug. 25. 09:22
 19/19 StevenUp ***** válasza:
41%

ma 00:11

Nem feltétlen erre gondolok.

Hanem arra hogy egy csomó pasi úgy nyávog az élet apró gondjain mint egy tizenéves kis p*csa. Megy a hiszti meg a dráma, és nem veszi észre hogy milyen férfiatlanul viselkednek, eközben a nők meg jobb karriert építenek mint ezek a nyávogó luzerek és jogosan semmibe veszik a "pasikákat" mert ezek nem méltóak a férfi jelzőre.

Persze most biztos betámad valami femináci hogy én miért ítélem el ha egy nő sikeres.

Nem ítélem el, sőt örülök neki, csak annyi a bajom hogy egyre kevesebb férfias fiút látok és egyre több karrierista nőt akik inkább a munkába menekülnek ezek a gyökerek elől

2020. aug. 25. 09:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!