Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meglehet rosszul látom vagy rosszul érzékelem,de szerep csere kezd lenni.A férfi lassan csak sexre kell.A nők élő vibrátornak tekintik lassan őket.MI A VÉLEMÉNYETEK?
3/3
Még jó, hogy a legtöbb nő már nem akar gyereket, szóval nem kell lejjebb tölniuk az igényeiket, hogy megállapodjanak valakivel, akikhez nem vonzódnak.
4
Ja, de lassan már csak a szupergazdag szupersportolók felelnek meg nekik, és azokból meg nem sok van...
"Szerep csere"
Szóval igazából azért hisztizel, mert a nők tárgyiasítják a férfiakat ahelyett, hogy tárgyiasítva lennének.
:D Szokj hozzá.
De sok feminista lett itt hirtelen.
Érdekes, szóval a ti logikátok alapján akié a behatoló szerep, az rögtön tárgyiasítja a befogadó felet...
Ehhez a fekete-fehér szűklátókörű látásmódhoz csak gratulálni tudok...
Így lehet mindenki jobban jár.
Viccet félretéve. A férfiak általában mindig csak a szexet akarják és ha a nő is, akkor mindenk jól jár.
Lehet, hogy átesünk a ló túlsó oldalára és végül a pasi nem akar majd szexszelni.
7
Senki sem mondta, hogy a befogadó szerep egyenlő a tárgyiasítással. Nem is értem, hogy ezt honnan szedted.
Én szeretem peggingelni a pasikat és nem gondolom, hogy ettől tárgyiasítva lennének.
"Szerep csere"
"Szóval igazából azért hisztizel, mert a nők tárgyiasítják a férfiakat"
Ez eléggé úgy hangzik mintha úgy gondolnád.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!