Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vannak olyan lányok akiknek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan lányok akiknek “piszkos” a fantáziájuk? Vagy inkább “mocskos”nak mondaná??

Figyelt kérdés
Mi az ami ebbe a kategóriába sorolható? Ami szerinted már annak számít??

2020. aug. 23. 21:58
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nemtudom kinek mi számit, de nekem nagyon is az, 20/l
2020. aug. 23. 22:27
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen nagyon is tág fogalom ez azért is kérdeztem.Én például szeretem ha egy lánynak is tud piszkos lenni a fantáziája izgató és nem unalmas!! Esetleg mondanál párat? Vagy inkább nem? Van valaki akivel ezeket meg is tudod valósítani?
2020. aug. 23. 22:30
 3/8 anonim ***** válasza:
68%
rengeteg lánynak az
2020. aug. 23. 22:50
 4/8 anonim ***** válasza:

Mindenkinek vannak piszkos fantáziái... olyanok amiket nem mond másoknak, néha maga előtt is szégyell. Ez teljesen természetes. A fantáziában minden szabad, de érdemes megfigyelni őket - az vezethet a szexualitás és a személyiség kiteljesedéséhez, jobb megismeréséhez (bár néha szakember kell, hogy megfelelően elemezni tudja őket).

Mondjuk ettől nem valószínű hogy itt fogják ecsetelni az esti recskázásod megkönnyítendő :D

2020. aug. 23. 23:19
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
nekem is piszkos, de relativ teljesen az egész.
2020. aug. 23. 23:28
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Kedves 4-es nem tudom hogy miért van ez de megkérnélek hogy ne általánosíts légyszíves mert az oké hogy vannak olyanok akik ilyenekre élvezkednek de valahogy nem értem miért kell mindenkire azonnal ilyent állítani!!Feltettem egy normális kérdést amire normális válaszokat vártam,nem pedig ilyen lealacsonyító recskahuszár nak tituláló fogalmazást.... Szerintem én nem bántottam meg senkit,nem zaklattam semmivel úgyhogy Ti sem tegyétek!!! Akinek nem inge... köszönöm!!!

2020. aug. 24. 07:37
 7/8 anonim ***** válasza:
77%
Ha tudnád én mikről fantáziálok. :D
2020. aug. 24. 10:41
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
A fantáziájuk esetleg, de ezek megvalósításában sajnos NULLA szinten van a 90%-uk. A valóságban mind játssza az erkölcsöst :(
2020. aug. 24. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!