Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől függ, hogy a webcamos lányok azt a rózsaazín kis kütyüt a puncijukba vagy a popsijukba rakják be?
Figyelt kérdés
Láttam már mindkét verzióban.2020. aug. 23. 19:55
1/10 anonim válasza:
Attól függ hogy hova akarják berakni.
2/10 anonim válasza:
Hétköznapokon a puncijukba, hétvégén a popsijukba rakják.
4/10 A kérdező kommentje:
Ti is megfigyeltétek amúgy ezt?
2020. aug. 23. 19:57
5/10 anonim válasza:
Igen ezt már én is észrevettem. Amúgy mi az a kis kütyü?
6/10 A kérdező kommentje:
Rákerestem, elvileg Lovense Lush a neve.
2020. aug. 23. 20:27
7/10 anonim válasza:
Attól függ hogy milyen utasítást kapott a háttérből.
9/10 anonim válasza:
Ez a cucc vibrálni tud, és a fizető néző tudja kontrollálni a vibráció intenzitásást és hosszát.
10/10 anonim válasza:
Attól hogy a fizetős kuncsaft mit mond nekik... amikor public műsort nyomnak "étvágygerjesztőnek" akkor meg dugdossák ide-oda, össze-vissza had lássa a leendő fizetős kuncsaft hogy megy az mindenhova.
A háttérben általában van egy operátor aki több lányt instruál egyszerre, ha a lány egyedül dolgozik akkor is látja hogy aki ír neki annak mennyi token-je van. Automatikusan azt figyeli akinek sok - arról tud lét lerántani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!