Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gáz ha nekem számít a pénisz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha nekem számít a pénisz méret? L

Figyelt kérdés
Hogyan tudnám ezt szűrni szerintetek? Nem szeretnék olyanba időt fektetni akivel úgysem lenne jó és beleesni sem mert volt már ilyen és ráment a kapcsolatunk.
2020. aug. 21. 21:47
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

Tényleg igazságtalanság, hogy a férfiak a mellméretet rögtön látják, nekünk meg zsákbamacska :D

A méret nekem is számít, 14-15 cm a max, de ami még fontosabb, hogy ne legyen vastag. Nagyon szűk vagyok és fájdalmat okoz.

Ps.: Nem kérek privát üzenetet!

2020. aug. 23. 08:00
 32/36 anonim ***** válasza:
95%
#31 nem is kapnál mert itt mindenkinek 20 cm far.ka van és vastag mint egy emberi csukló. sajnos te nem vagy kompatibilis az itteni bikákkal
2020. aug. 23. 08:05
 33/36 anonim ***** válasza:
91%
#31 hála a phus up melltartónak, már mi is pofára eshetünk. volt rá példa, de a kicsit is szeretem
2020. aug. 23. 08:22
 34/36 anonim ***** válasza:
58%
Az a gáz, hogy szerinted a hossz a mérvadó, pedig nem így van... :D Bár tény, hogy a hossz mellé általában nagyobb vastagság is társul, de ez fordítva nem mindig igaz. Úgy hogy simán élvezheted egy 15centissel is a szexet, ha elég vastag. Egyébként ezt nagyon könnyen tudod tesztelni is. Vegyél egy vékony meg egy vastag kígyóubit és nézd meg melyikkel élvezed jobban a játékot. :D
2020. aug. 24. 15:16
 35/36 anonim ***** válasza:
57%
Lehet ítélkezni de nálam egy női mell 75/C-nél kezdődik. Az A/B kosár az olyan kislányos, semmilyen. Látod ketten játszák ezt a játékot. ;)
2020. szept. 14. 23:17
 36/36 anonim ***** válasza:
34%
Csak hogy ne mindíg mindenben a férfiaknak kelljen megfelelni, míg te semmit nem teszel le az asztalra. Nem akarlak támadni de ha nekem randi közben előjönnél azzal hogy márpedíg nálad 18 cm alatt nem jöhet szóba senki, kiröhögnélek, és otthagynálak. Képzeld el hogy egy férfi jóképű, magabiztos, kisportolt, informált, humoros, érdekes, jól keres, jó a frizurája, de te a pénisz méretével lebuktatod és elvágja magát előtted. xD Főleg a szerény B kosaras kis cicijeiddel. Na jó éjszakát. (Előző voltam)
2020. szept. 14. 23:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!