Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gáz ha nekem számít a pénisz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha nekem számít a pénisz méret? L

Figyelt kérdés
Hogyan tudnám ezt szűrni szerintetek? Nem szeretnék olyanba időt fektetni akivel úgysem lenne jó és beleesni sem mert volt már ilyen és ráment a kapcsolatunk.
2020. aug. 21. 21:47
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
36%
18/4,5 a szerszámom. Falják a lányok 😎 😎 😎
2020. aug. 21. 22:04
 12/36 anonim ***** válasza:
43%
Nem különösebben hihető az sem, hogy egyáltalán lány vagy, de a kérdésre válaszolva először képet kell kérni és az első randin le kell vele feküdni
2020. aug. 21. 22:05
 13/36 anonim ***** válasza:
17%
Én úgy oldom meg hogy a randi ha egyébként is bejön a pasi, meggyőződök róla. Csókolózás közben simogatom neki, így tudom mire szàmíthatok az àgyban. Hiába jönne be amúgy, ha kicsi neki akkor mincs másik randi. A kicsi nem izgat és nem tudok tőle elélvezni.
2020. aug. 21. 22:18
 14/36 anonim ***** válasza:
36%

17,18 Győzködjétek csak magatokat, hogy lány biztos nem ír ilyet és a lányoknak mindegy a méret, mert mindegyik ezt mondta eddig a kis pöcökre a lábatok között.

Én meg úgy érzem hogy valakinek kicsit savanyú a szőlő. 🙄

No nem baj. Én is hittem a mikulásban de azért felnőtten már ciki lenne.

2020. aug. 21. 22:24
 15/36 Mkdir ***** válasza:
62%

Egyáltalán nem gáz, és van ilyen. Ismerek olyan lányt aki csak azzal tud élvezni és kész.

A baj az emberek sztereotipiaiban van, mert sokan azt hiszik, sőt bibliaként tisztelik azt a vallási hitet, hogy csak a lófarok kell a legtöbb nőnek, pedig nem. És a legtöbbet rohadtul nem érdekli a dolog. Az átlag 14-16.pont. A szenvedély, a játék, az odafigyelés a másik testére kenterbe ver a nőknél bármilyen lókolbászt.

De ahogy a kérdezőnél is, néha vannak olyan testi adottsagok amikor fizikailag nem elég az átlag. Ezt el kell fogadni, hiszen nem áldozhatja fel az életét azért, mert épp egy másiknak ez lelki terhet okoz.

Ismétlem, a való életben (tehát nem itt) nagyon kis jelentősége van a méretnek. Persze mindig vannak extrém esetek. Ez van.

Higgyétek el minden kulcs passzol egy zárba, de nem minden kulcs jó a zárba.

2020. aug. 21. 22:25
 16/36 StevenUp ***** válasza:
90%

Minden lánynak számít a méret egy bizonyos szintig.

Te csak kimondod ezt ami jól van, de igazából te is nagyon jól tudod hogy ez csak megközelítő érték.

Te azt mondod hogy neked q8 centis kell, de ha egy centivel vagy másféllel kisebb, fel sem tűnik ha az illető tudja használni.

Szóval kár is ezt így kicentizni. Mert butaság. Neked sem a mérettel lett volna problémád ha azok akiknek aláfeküdtél rendesen meg tudtak volna dugni

2020. aug. 21. 22:26
 17/36 anonim ***** válasza:
Leginkább neten tudsz ismerkedni ez alapján, élőben abszurd ilyen után érdeklődni
2020. aug. 21. 22:32
 18/36 anonim ***** válasza:
Most komolyan, gondolkodj már. Hogyan tudnád ezt szűrni? Max ha első randin leméred. Mondjuk ha neked ez a döntő egy kapcsolatban akkor az is magáért beszél.
2020. aug. 21. 23:59
 19/36 anonim ***** válasza:

Nekem nincs olyan hosszú illetve alulról karcolom. De ha szereted a vastagot. 😅 szerintem szép és állítólag igen vastag.

Kinek mi jön be.

2020. aug. 22. 00:51
 20/36 anonim ***** válasza:
Nem gáz. De akkor egy 17 centis Neked tényleg kicsi lenne? Akkor is ha a 17 centis gazdája nagyobb szexuális élményt tud nyújtani, mint a 18 centis gazdája?
2020. aug. 22. 02:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.