Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális, hogy úgy érzem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy úgy érzem átestem a holtponton és nem vágyom már szexre? (23/L szűz)

Figyelt kérdés
Eddig nagyon vágytam rá, de már túl sok lett, hogy nem találok kapcsolatot

2020. aug. 21. 21:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
66%

Így nem is lesz sose senkid. Mi is sírhatnánk, hogy sosincs senki nekünk... mert olyanok iránt vágyunk, aki nem foglalkozik velünk és amúgy meg lenne, de azokat meg elkergetjük, nem figyelünk rájuk, nem foglalkozunk velük.

De nem siránkozunk, mert inkább odafigyelünk jobban másokra és így tovább is jutunk.

2020. aug. 21. 22:23
 12/17 anonim ***** válasza:
71%
Nem normális. Ezt csak azért mondod mert be vagy pánikolva
2020. aug. 21. 22:56
 13/17 anonim ***** válasza:
86%

Igen, sajnos én is tudom, miről beszélsz. Nekem is most ez van, bár nekem volt már kapcsolatom. 24/L

Szerintem, ha megjelenik a megfelelő személy, el fog múlni.

2020. aug. 21. 23:01
 14/17 $$$$$ ***** válasza:
77%

Szerintem ne fogadd ezt el. Hidd el fogsz majd valakit talalni😊.

20/F

2020. aug. 22. 02:08
 15/17 anonim ***** válasza:
60%

Szia,

Hallgass a lelkiismeretedre és az őrangyalodra.. tanulj, dolgozz, imádkozz, segíts másokon a többit majd hozza a gondviselés.. és minden rendben lesz..

2020. aug. 22. 09:32
 16/17 anonim ***** válasza:
Lehet elvesztetted a reményt, hogy találsz valakit.
2020. aug. 23. 19:24
 17/17 A kérdező kommentje:
igen úgy érzem...
2020. aug. 24. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!