Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy úgy érzem átestem a holtponton és nem vágyom már szexre? (23/L szűz)
Figyelt kérdés
Eddig nagyon vágytam rá, de már túl sok lett, hogy nem találok kapcsolatot2020. aug. 21. 21:35
11/17 anonim válasza:
Így nem is lesz sose senkid. Mi is sírhatnánk, hogy sosincs senki nekünk... mert olyanok iránt vágyunk, aki nem foglalkozik velünk és amúgy meg lenne, de azokat meg elkergetjük, nem figyelünk rájuk, nem foglalkozunk velük.
De nem siránkozunk, mert inkább odafigyelünk jobban másokra és így tovább is jutunk.
12/17 anonim válasza:
Nem normális. Ezt csak azért mondod mert be vagy pánikolva
13/17 anonim válasza:
Igen, sajnos én is tudom, miről beszélsz. Nekem is most ez van, bár nekem volt már kapcsolatom. 24/L
Szerintem, ha megjelenik a megfelelő személy, el fog múlni.
14/17 $$$$$ válasza:
Szerintem ne fogadd ezt el. Hidd el fogsz majd valakit talalni😊.
20/F
15/17 anonim válasza:
Szia,
Hallgass a lelkiismeretedre és az őrangyalodra.. tanulj, dolgozz, imádkozz, segíts másokon a többit majd hozza a gondviselés.. és minden rendben lesz..
16/17 anonim válasza:
Lehet elvesztetted a reményt, hogy találsz valakit.
17/17 A kérdező kommentje:
igen úgy érzem...
2020. aug. 24. 19:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!