Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy úgy érzem átestem a holtponton és nem vágyom már szexre? (23/L szűz)
Nekem is van ilyen én pontosan tudom mire gondolsz. Tudod én bottal bicegve járok. Így hiába vagyok kedves rendes meg minden, ha a szexről van szó félnek tőlem… no mindegy a lényeg az…
Nekem is vannak ilyen hullámvölgyek, mikor úgy érzem már nem is vágyom a szexre, és beletörődtem a helyzetembe.
De tudod…
Ez csak átmeneti állapot. Nálam ez eltart egy-két órát, talán egy napot. De aztán megint visszatér a szexhiány.
Szerintem ez a beletörődés olykor-olykor, egy természetes védelmi reakció. Hisz az agy folyton racionalizál. Logikát keres. Így, ha nincs szex arra a hiányra az agy megpróbál ésszerű magyarázatot lelni.
De ez elmúlik. És újra visszatér a vágy hidd el.
(Azt nem írnám le hány éves vagyok, de ha kérdezed majd elmondom…)
"csak szexet akarnak"
A kérdésed meg: "...nem vágyom már a szexre"
Most akkor mire is vonatkozik a kérdésed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!