Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az elfogadható ha egy férfi párkapcsolatban van de a Tinderen és a rosszlányokon keres magának pluszba partnert?
Az elfogadható ha egy férfi párkapcsolatban van de ennek ellenére felvan regisztrálva társkeresőkre és probál találni szexkapcsolatra lányokat? Vagy esetleg prostituálthoz is jár rendszeresen és a barátnője felesége nem tud róla addig helyes dolog ameddig ki nem derül?
Bátyámnak is volt szexkapcsolata egy 19 éves Jászszentandrási lánnyal a felesége családja mellett nem volt vele baj addig amég ki nem derült.
Mivel a férfiak úgy vannak bekódolva hogy szép gyönyörű az élet rengeteg gyonyoru lány van ,van ázsiai néger sovány duci szőke barna vörös roma magyar indiai és ezek a szépségek arra várnak hogy megd..gják őket ,egy életünk van egyszer élünk ezért hülye lenne az aki kihagyná ezeket a gyonyorusegeket és lehorgonyozna egy nőnél.
Egy nő nem elég ,előbb utobb unalmas lesz a teste és az ember a változatosságra vágyik mondom ezt nőként mert bár én nem tervezem hogy megcsaljam a párom de nekem is unalmas a teste már hiszen ismerem minden porcikáját tudom hogy néz ki és már nem olyan izgi amikor levetkőzik előttem nem izgat fel ,de amúgy müködik a szex és persze nem úgy értem hogy unalmas hanem hát a forma meg hogy állandóan csak velr ,de a lelki vonzalom persze fontosabb mint a testi.
#11 a férfi nem tud terhes lenni egy férfi teljesen más mint egy nő ,nem fog bemocskolodni spermával testi váladékokal szex után mint egy nő.
A 1500-as években Szulejmánnak is voltak ágyasai a felesége mellett ,de a feleségének természetesen nem voltak.
Szerintem egy nő aki szereti a férjét mindent megad neki ,az hagya hogy a nemi vágyai teljes mértékben teljesüljenek más nővel is.
egy nő aki szereti a férjét az elfogadja hogy a férje élvezi az életet mind vele mind mással.
lapocka2 új sztorit találtál ki a hugicás, meg transzis kérdéseid után?
Hihetetlen de mindig meg tudsz lepni.
Természetesen elfogadható, ha az is elfogadható hogy a feleség is ugyanezt csinálja. Mert hát ott van annyi jó pasi, pl a feketék, akik mind tudjuk sokkal nagyobb mérettel rendelkeznek mint te kérdező, stb... szóval egy nőnek is egy élete van, ko kell mindent próbálnia, a férj aki szereti a feleségét ezt megérti.
🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!