Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, Nők! Nektek vonzó egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, Nők! Nektek vonzó egy ilyen brutális alfa férfitest?

Figyelt kérdés
[link]

2020. aug. 20. 17:28
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
Na és mi akadályoz meg benne, hogy belinkeld a testépítő topicot?
2020. aug. 21. 01:35
 42/44 A kérdező kommentje:
https://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__106.. tessék ittvan, van olyan kérdés erről a képről amit ki is töröltek onnan. Viszont itt a link, esetleg van még valami amibe bele akarsz kötnui, csak mert nem fogod fel a dolgokat?
2020. aug. 21. 01:49
 43/44 anonim ***** válasza:

#21: Én írtam, hogy szedsz valamit. Valóban nem konkrétumot, mivel nem tudhatom, mit szedsz. Nem olvasok női magazinok az, csak sokat jártam edzőterembe, nyílt titok volt, ki mit szed, vagy szúr.

Az izom alakján (főleg a váll) látszik. Ez nem naturál test!

És hogy miért ront a libidón? Ezek a gyógyszerek leállítják a saját tesztoszteron termelést. És amikor leállsz a szerrel, nem áll vissza. Igen, tudom, azért van a levezetés. De a legtöbben azt már nem követik annyira lelkesen, na meg nem is mindig éri el a kívánt eredményt.

2020. aug. 21. 05:59
 44/44 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszönöm. Én magam is tisztában vagyok vele, csak akartam, hogy aki írja ő fejtse ki, mert nem a kúra közben megy le a libidó persze, hanem azután. Igazából én is tudom, hogy szteroidozik ez a fickó, akit linkeltem. Én meg naturál vagyok, nem is akarok komoly testépítő lenni, csak mint írtam, sokan trollkodtak ezzel a képpel testépítő topikban én meg kérdeztem róla itt is. :D
2020. aug. 22. 20:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!