Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Nők! Nektek vonzó egy ilyen brutális alfa férfitest?
"Ez már nem szép. Meg látszik rajta, hogy szed valamit, az pedig általában ront a libidón."
Ezt kifejtenéd kérlek? Mi az a valamit? Az eléggé érdekes, nem tudom mi az a valami. Ráadásul miért ront az a valami a libidón? Kérlek ne a wikipédia, meg a webbeteg szteroid mellékhatásai közül sorold fel a potenciagondokat, hanem ki is tudod fejteni, hogy miért ront a libidón?
"Igen, totál reális" Igen, totál reális, mert nem én vagyok rajta.
Azért vagyok ideges, mert valaki már megint nem tudja, hogy mit beszél. Kérlek áruld el nekem, hogy mit értesz a valami alatt. Én sajna nem vagyok gondolatolvasó, hogy tudjam, mit jelent neked a valami. Fejtsd ki nekem, hogy mi az a valami és, hogy miért rontja a libidót.
Amúgy elárulom a kokszot más kommentelő írta, de valami oka van, hogy másoknak is a " pumpált " és hasonlók amik először eszébe jutnak...
A képen meg hogy ki van, egyedül te tudhatod, és gondolom ez alapjan szüröd le az itteni véleményeket is.
Akkor még mindig kicsit nyakatekert az egész. Nem te vagy a képen, szóval egy totál idegenről kérdeztél véleményt, oké. Akkor azon akadsz fenn hogy erre a vadidegenre miért mondják, hogy szteroidozott, oké. Aztán végső soron meg azon vagy fennakadva, hogy miért ggondolják azt amit a szteroid használókról, mikörben nem is vagy elvileg ebben a csoportban. :D
De ahogy fentebb írtam édes mindegy, az igazságot ugy is csak te tudod, ki van a képen, és szerintem egyik válaszolonak sem fogja fenekestöl felforgatni az életét semmilyen téren.
hát hogy az nem egy random netről szedett kép, az is biztos, tehát vagy ismered, vagy te vagy rajta.
de szerintem a választ megkaptad, véleményt kértél, megkaptad. pumpált, mű, felfújt. te meg ki vagy tőle, hogy nem csurgatja tele mindenki a bugyit tőled
Azért nem áll fel a f*szod utána mert a kúra alatt a bevitt tesztó helyettesíti a szervezet termelését, így a kúra után a szervezet saját tesztoszteron termelése nem áll vissza magától, hanem visszaesik. Mivel a külső bevitel miatt leállítja a szervezet a saját termelést. A nulla tesztó szint egyenes következménye a mélydepresszió, emelkedett stressz és kortizolszint, önbizalomhiány, fáradtságérzet, dopamin és szerotonin hiány. (Amíg a cuccon vagy nagy királynak érzed magad, egész nap áll a f*szod, utána jönnek a bajok.. Ezért nincs egy, csak első kúra.)
Azt, hogy csak a 30 évvel ezelőtti, hamisított cucc minden sz*rral felütött verzióját tudod beszerezni Mo-n kár részletezni. Ráadásul az "izmos Józsi" (aki civilben építőipari segédmunkás, esetleg tahó kidobó a helyi késdobálóban) tanácsai alapján kúrát és levezetést tervezni nem túl okos dolog, megsúgom, el fogod b*szni, és súlyos esetben bele is halhatsz, vagy 40 évesen feldobod a talpad. (lásd Czibók Laci..) Ha szerencséd van és az adófizetők pénzét pazarolva összetákolnak a gyökérséged miatt a kórházban akkor is kötelesek hivatalból feljelentést tenni a tiltott teljesítméynfokozókat érintő új törvény alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!