Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, Nők! Nektek vonzó egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, Nők! Nektek vonzó egy ilyen brutális alfa férfitest?

Figyelt kérdés
[link]

2020. aug. 20. 17:28
1 2 3 4 5
 21/44 A kérdező kommentje:

"Ez már nem szép. Meg látszik rajta, hogy szed valamit, az pedig általában ront a libidón."

Ezt kifejtenéd kérlek? Mi az a valamit? Az eléggé érdekes, nem tudom mi az a valami. Ráadásul miért ront az a valami a libidón? Kérlek ne a wikipédia, meg a webbeteg szteroid mellékhatásai közül sorold fel a potenciagondokat, hanem ki is tudod fejteni, hogy miért ront a libidón?

2020. aug. 20. 23:51
 22/44 anonim ***** válasza:
100%
Szóval akkor szedsz valamit. Bár független attól, hogy nekem nem tetszik, nem tudom miért nem esik le sokaknak, hogy az ha valaki izmokat szed magára nem jelenti azt, hogy minden lány rögtön bomlani fog érte, ha a természete amúgy kiállhatatlan, akkor édesmindegy.
2020. aug. 21. 00:16
 23/44 A kérdező kommentje:
Még mindig nem világos, már megint ez a valami szó. Valami konkrétabbat nem tudsz, mint a valami? Amúgy nem én vagyok a képen, csak nem szeretem, ha valaki azt se tudja, hogy mit beszél. Ha azt írod, hogy valami, találjam ki, hogy mire gondolsz? Ráadásul az a rontja a libidót. Ki tudod fejteni, hogy miért vagy olvastad egy női magazinban?
2020. aug. 21. 00:41
 24/44 anonim ***** válasza:
Igen, totál reális, hogy vadidegen srác képét rakod fel mintának, és nem keresel egy testépítőről képet google-val. Amúgy miért vagy ideges?
2020. aug. 21. 00:44
 25/44 A kérdező kommentje:

"Igen, totál reális" Igen, totál reális, mert nem én vagyok rajta.

Azért vagyok ideges, mert valaki már megint nem tudja, hogy mit beszél. Kérlek áruld el nekem, hogy mit értesz a valami alatt. Én sajna nem vagyok gondolatolvasó, hogy tudjam, mit jelent neked a valami. Fejtsd ki nekem, hogy mi az a valami és, hogy miért rontja a libidót.

2020. aug. 21. 00:47
 26/44 anonim ***** válasza:

Amúgy elárulom a kokszot más kommentelő írta, de valami oka van, hogy másoknak is a " pumpált " és hasonlók amik először eszébe jutnak...

A képen meg hogy ki van, egyedül te tudhatod, és gondolom ez alapjan szüröd le az itteni véleményeket is.

2020. aug. 21. 00:55
 27/44 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs, hogy ki van a képen. Őszintén. Tehát nem ez alapján szűröm. Szóval már megint tévedtél, mint akkor is, amikor azt hitted, hogy én vagyok rajta. Igen, sokaknak eszébe jut a pumpált, ők se tudják, hogy mit beszélnek. Nekem nem azzal van bajom, nyilván ő a képen szteroidozik ez nyilvánvaló, nekem azzal van bajom, amikor valaki csak sztereotípiák alapján beszél és jön a pumpált, meg a felfújt jelzőkkel, holott nem is tudja, hogy mit beszél. A szteroid mellékhatásairól, meg csak közbeszédből meg női magazinokból tájékozódott. Nekem az a bajom, ha valaki nem ért egy témához és ír róla. Van szteroid, vannak káros hatásai, csak nem pont úgy, mint ahogy a net írja.
2020. aug. 21. 01:00
 28/44 anonim ***** válasza:
100%

Akkor még mindig kicsit nyakatekert az egész. Nem te vagy a képen, szóval egy totál idegenről kérdeztél véleményt, oké. Akkor azon akadsz fenn hogy erre a vadidegenre miért mondják, hogy szteroidozott, oké. Aztán végső soron meg azon vagy fennakadva, hogy miért ggondolják azt amit a szteroid használókról, mikörben nem is vagy elvileg ebben a csoportban. :D

De ahogy fentebb írtam édes mindegy, az igazságot ugy is csak te tudod, ki van a képen, és szerintem egyik válaszolonak sem fogja fenekestöl felforgatni az életét semmilyen téren.

2020. aug. 21. 01:05
 29/44 anonim ***** válasza:

hát hogy az nem egy random netről szedett kép, az is biztos, tehát vagy ismered, vagy te vagy rajta.

de szerintem a választ megkaptad, véleményt kértél, megkaptad. pumpált, mű, felfújt. te meg ki vagy tőle, hogy nem csurgatja tele mindenki a bugyit tőled

2020. aug. 21. 01:07
 30/44 anonim ***** válasza:

Azért nem áll fel a f*szod utána mert a kúra alatt a bevitt tesztó helyettesíti a szervezet termelését, így a kúra után a szervezet saját tesztoszteron termelése nem áll vissza magától, hanem visszaesik. Mivel a külső bevitel miatt leállítja a szervezet a saját termelést. A nulla tesztó szint egyenes következménye a mélydepresszió, emelkedett stressz és kortizolszint, önbizalomhiány, fáradtságérzet, dopamin és szerotonin hiány. (Amíg a cuccon vagy nagy királynak érzed magad, egész nap áll a f*szod, utána jönnek a bajok.. Ezért nincs egy, csak első kúra.)

Azt, hogy csak a 30 évvel ezelőtti, hamisított cucc minden sz*rral felütött verzióját tudod beszerezni Mo-n kár részletezni. Ráadásul az "izmos Józsi" (aki civilben építőipari segédmunkás, esetleg tahó kidobó a helyi késdobálóban) tanácsai alapján kúrát és levezetést tervezni nem túl okos dolog, megsúgom, el fogod b*szni, és súlyos esetben bele is halhatsz, vagy 40 évesen feldobod a talpad. (lásd Czibók Laci..) Ha szerencséd van és az adófizetők pénzét pazarolva összetákolnak a gyökérséged miatt a kórházban akkor is kötelesek hivatalból feljelentést tenni a tiltott teljesítméynfokozókat érintő új törvény alapján.

2020. aug. 21. 01:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!