Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Nők! Nektek vonzó egy ilyen brutális alfa
férfitest?
31/44 A kérdező kommentje:
De nem tudom, hogy ki van a képen, akkor miért mondod, hogy tudom? Igen egy idegenről kérdeztem véleményt, és kiakadtam rajta. És nem is vagyok ebben a csoportban. Eddig oké. Ez így igaz. Miért tudnám az igazságot? Fogalmam sincs, hogy ki ő.
32/44 A kérdező kommentje:
"hát hogy az nem egy random netről szedett kép, az is biztos, tehát vagy ismered, vagy te vagy rajta."
Miért lenne biztos? EZ pont egy random netről szedett kép. Megint tévedsz. 30 as én ezt tudom, köszi, végre valaki kifejtette. Miért lenne biztos amúgy, hogy nem random kép, ha egyszer pont, hogy az?
szóval azt mondod hogy leszedtél netről egy képet, szerkesztetted, hogy ne legyen rajta a feje, aztán visszatöltötted egy képmegosztóra. töööök logikus, ahelyett hogy bebattad volna ide a permalinket.
és a "brutális alfa férfitest" megnevezés sem árulkodik amúgy semmilyen kompenzációról
2020. aug. 21. 01:14
A statisztikák azt mutatják, hogy minden tizedik ember mániákus hazudozó. Ne lepődjetek már meg azon, hogy a kérdező pont ebbe a kategóriába tartozik. Már rég belinkelte volna az eredeti weboldalt, hogy honnan lopta a képet, de azóta is csak magyarázkodik.
2020. aug. 21. 01:16
35/44 A kérdező kommentje:
Ezen az oldalon láttam a képet, megnyittoam és bedobtam ide, ha ennyire érdekel a történet. Nem én szerkesztettem, így találtam. Nem töltöttem vissza a képmegosztóra, magát a képmegosztós képet töltöttem fel ide, amit nem én osztottam meg. Most mát felfogtad végre, hogy nem én vagyok rajta és, hogy nem tudom azt se, hogy ki? Így a teljes történettel, már világos?
36/44 A kérdező kommentje:
Így már érthető a kép eredete?
jó kis sztori, akkor magyarázkodnak így az emberek, ha van valami titkolni valójuk :)
2020. aug. 21. 01:21
Feltöltés ideje: <span title="2020-08-18 13:26:43">2 nappal ezelőtt</span>
<option value="public">Publikus</option><option value="private_but_link">Privát (a linkkel rendelkező felhasználók tudják megtekinteni)</option><option value="password">Private (password protected)</option>
2 napja töltötte fel a kérdező a képet. A képmegosztó képei nincsenek indexelve a googleben és a megosztott képek közvetlenül nem böngészhetőek, tehát csak akkor találhattad meg ezt a képet, ha rendelkeztél ezzel a linkkel. De ugye ez a mániákus hazudozás jellemvonása, a nyilvánvaló hazugságot is tovább tagadja.
2020. aug. 21. 01:22
Huhh mi lett itt pár perc alatt, mondjuk a kép tényleg 2 napja lett feltöltve, most lestem.
2020. aug. 21. 01:23
40/44 A kérdező kommentje:
Nem tagadok semmit bakker, a testépítő topikban volt a képpel kapcsolatban vagy 5 trollkérdés. Napok óta feltöltögette valaki, én onnan megnyitottam és kimásoltam a linket. Nem én tagadom a nyilvánvaló hazugságot, te nem vagy képes felfogni, hogy találtam egy képet, majd ide feltöltöttem. Na akkor ebbe is bele tudsz kötni? Napok óta kérdezgetnek róla a testépítés topikban, én kimásoltam. Tessék, ez a sztori, köss bele ebbe is. Nem vagy képes megérteni, hogy nem én vagyok rajta. xD Nem is én töltöttem fel, azt se érted meg mondjuk. Én csak másoltam a linket. Na így már érthető végre?
Kapcsolódó kérdések: