Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nem tartjátok megalázónak a nő számára a kutyapózt?
Mert a kettőnek az égvilágon semmi köze egymáshoz, főleg nem párkapcsolatban, ugye?
27-nek, 22-es vagyok. Elég sokat dugtam èletemben, ezzel nem volt soha problémám. A férjem szintén zenész... :) Ahogy írtam is, kevés van azokból, akik szintén nem szeretik ezeket a dolgokat, de rájuk lehet találni.
Az análon kívül mindet próbáltam, de nem jött be. Kellemetlenül éreztem magam orál közben, szinte minden alkalommal hánytam is. Nem azért, mert ápolatlan volt a partner, hanem mert undorodom az egésztől.
A hátsó bejárat meg tabu marad akkor is, ha halálomig egyedül maradok ez miatt. Annyira nem fontos, hogy férfi legyen mellettem.
Kutyapóz megalázó? Örüljetek, hogy nem egy elmebeteg fasz erőszakol meg egy sötét kapualjban. Most ez a világ van.
Kutyapóz megalázó... Beszarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!