Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti hogy vagytok a szájba, arcra élvezéssel? Megalázonak tartjatok vagy szeretitek?
Figyelt kérdés
Életkort is kérek.2016. márc. 16. 20:39
1/10 anonim válasza:
Inkább a kettő között, ha úgy alakul jöhet, néha tud tetszeni a helyzet, de leginkább semleges és a párom kedvéért csinálom. De semmiképp se megalázó, abban a kapcsolatban gondok vannak, ahol ez azt jelenti. 20/L
2/10 anonim válasza:
Jöhet bárhova. Erről szól a szex...
4/10 anonim válasza:
Az lenne a baj, ha nem lenne :)
5/10 anonim válasza:
Inkább szájba, mint arcra. De az arcra élvezés sem megalázó.
6/10 anonim válasza:
Szerintem ez a dolog csak azoknak szenzációs, akik nem kapják meg mindezt egy normális szerelmi kapcsolatban. Egy komoly gondolkodású felnőtt ember szerelmi életében nem merülnek fel ilyen alapvető problémák, mert olyan kapcsolatban, ahol nem találnak egymásra a vágyak és a tökéletes kielégülés, ott nincs mit keresni. Az a kapcsolat létre sem jön, vagy halva születik.
8/10 Krisztike 95 válasza:
Én nem tartom megalázónak ,szeretem.
9/10 anonim válasza:
Én szeretem, és nem tartom megalázónak egyiket sem. Szájba kapni nekem alapvetően izgatóbb érzés, de az is hízelgő, ha a pasi a csúcson az arcomat akarja nézni, és arra akar elmenni.
30/N
10/10 anonim válasza:
Szerintem mindig csak az dönti el, hogy megalázó-e, hogy az érintett, vagy a véleményformáló szemszögéből szimpatikus dolog-e, így ítéli-e meg. Aki valamiért nagyon ráizgul erre, annak az a fura, aki megalázónak tartja, akinek meg az a fura, hogy hogy a túróba lehet ezt imádni. Magát a tevékenységet nem lehet objektive megitélni. Ugyanez a helyzet a teltebb és a sovány nőkkel, de ha nagyon el akarok távolodni, akkor bármilyen téren érvényes. Pl. Pacal. Egyáltalán nem találom undorítónak, valaki pedig már a hallatán is a szagára asszociál, és rögtön öklendezik. Pedig a pacal csak egy értékes belsőség. A macskák is széthordanak mindenfélét a csirkebontáskor, őket ez nem zavarja. Szóval a sértődések elkerülése végett az erőltetést unszolást nem szabad alkalmazni, a megkért személy pedig rögtön legyen egyenes, hogy szereti-e vagy sem, mennyire szereti, de ne lekezelően, hogy fúj vagy hogy képzeled, vagy de undi, mert az szégyenérzetet válthat ki. sokkal jobb, hogy " hú hát bocsi, sajnálom, de nem igazán megy, ne haragudj" Ez azért nem csúszásmászás, és a másik fél is sokkal hamarabb elfogadja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!