Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, nem tartjátok megaláz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nem tartjátok megalázónak a nő számára a kutyapózt?

Figyelt kérdés

2020. aug. 18. 22:02
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
71%
Most mi a bajotok azzal, hogy ő ezt milyennek találja? Csak egy egyszerű kérdést tett fel könyörgöm. (#13)
2020. aug. 18. 22:47
 22/40 anonim ***** válasza:
25%

Szerintem is az. Az anál kizárva, az orál meg undorító.

Olyan partnert kell majd találnod, aki ugyanazokat tartja visszataszítónak, amiket te. Nem sok van belőlük, talán szerencséd lesz.

2020. aug. 18. 23:21
 23/40 anonim ***** válasza:
94%

Elnezest, no vagyok. A pozt nem. De mikor nagymeretu pasim volt, betiltottam. Nemcsak fajdalmas volt, hanem telepumpalt levegovel, es ahogy az hangokat adott, attol neveto-sirogorcsot kaptam.

Normal meretu pasival ezt is szeretem, jo erzes a huvelyemben, speciel a fenekem igy a legformasabb, simogat kozben, es pozt is valtunk.

2020. aug. 18. 23:23
 24/40 anonim ***** válasza:
11%
Magyar vukszákat vágom ált kutyába mer a magyarok kutyák xd.
2020. aug. 18. 23:55
 25/40 anonim ***** válasza:
31%

Megalázó. Ja, meg rasszista is. Meg dominál. Meg minden szar.

Növessz farkat és hágd meg te a férfiakat! Mocskos férfiak, pfujjj!

2020. aug. 19. 00:58
 26/40 anonim ***** válasza:
75%

Az, hogy szűz vagy, az sok mindent megmagyaráz. Ha egyszer ágyba kerülsz valakivel, főként olyannal, akit szeretsz, akkor rá fogsz jönni, hogy semmi megalázó nincs benne.

N43

2020. aug. 19. 02:50
 27/40 anonim ***** válasza:
69%
22es, a kutyapoz megalazo, az anal kizarva, az oral meg undorito... Derek, te se fogsz sokat dugni eletedben, nincs olyan faszi aki ezt elviseli hosszutavon... Probalj mar meg kicsit nyitottabb lenni konyorgom, nehany tre, fals berogzodes miatt egesz eletedre megnyomoritod sajat magad szexualisan. De ez ne zavarjon, johet a duma hogy mindenki mast szeret :D hatha talalsz majd egy igazi papucsallatkat akit lekuldhetsz kenyerert meg tejert a boltba reggelente, aztan kitakarit elmosogat vegighallgatja a napi verszivasod es eleg neki ha misszinariusban szetteszed a labad havi 2x, akkor is a veget varva.
2020. aug. 19. 06:21
 28/40 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem nincs baj azzal, ha így érzed és megalázónak tartod. Egyébként is sikamlósabb a kiskifli-nagykifli póz, ami hasonló, viszont sokkal intimebb és nem állatias.
2020. aug. 19. 08:59
 29/40 anonim ***** válasza:
15# honnan tudod?
2020. aug. 19. 09:57
 30/40 anonim ***** válasza:
100%
Mindent lehet úgy csinálni, hogy megalázó legyen, meg úgy is, hogy ne legyen az.
2020. aug. 19. 09:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!