Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány lánnyal voltatok eddig és mekkora volt a mellük?
Eddig 9 nővel voltam és volt kisebb ,közepes nagy mellű nő szóval minden méret !
46f
Héttel voltam. Kettőnek volt hatalmas (Dupla D körüli), kettőnek C kosaras, a maradék háromnak meg B-s volt.
27/F
17 nővel.
A legkisebb picibb mint A s. A legnagyobb H s kosaras volt, 160 cm 50 kiló. Ebből 10 kilo volt a melle.
Minegyik jó volt, semmi nem ezen múlik.
Egy nővel voltam. Neki szép mellei voltak.
33/f
Hetven valamennyi - 95%-a prosti. A legnagyobb mell 2 éve volt. Egy 32 éves csaj, meglepően kemény és fantasztikusan formás F kosaras mellekkel. Nem szilikon! Gyári! Megláttam, az állam leesett. Nem hittem, hogy ilyen van! 25E-t fizettem neki.
Amúgy C, D, DD környékén volt a legtöbb. Eléggé mellpárti vagyok! Ennek ellenére, 20 éves qrvázós-karrierem alatt volt két kis mellű prosti is, de mindkettőnek álomsegge és gyönyörű arca volt.
Kb. 10 volt, D-G kosár között voltak. Nagy mell párti vagyok.
34F
135 nővel voltam, normál, kapcsolat + alkalmik,
volt minden méretű mell, kicsi és nagy is, és volt minden korosztály,
100ig volt érdekes számolni, utána már nem érdekelt,
jobb egy barátnő mint 10 üres puna
40f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!