Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk voltatok már tág lánnyal?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk voltatok már tág lánnyal? Sokat számít, ki milyen szűk? Honnan tudjam, hogy én minek számítok?

Figyelt kérdés

Két férfi azt mondta, hogy milyen szűk vagyok.

Ez valami nagyon jó dolognak számít nálatok?

2020. jún. 2. 19:09
 1/6 anonim ***** válasza:
83%
Ezt bóknak veheted, és számít mert szűken sokkal intenzívebb az inger, de tágabb is lehet nagyon jó.
2020. jún. 2. 19:16
 2/6 anonim ***** válasza:
65%
18/4,5 a szerszámom. Minden eddigi lány szűk volt nekem. De elképesztően élvezetes tud lenni 🤗
2020. jún. 2. 19:16
 3/6 anonim ***** válasza:
65%

Én is 18/5 vagyok, és ha egy lány szűk sokkal nagyobb az élmény, és az élvezet. Szóval igen, veleheted dicséretnek. :)

26 F

2020. jún. 2. 19:22
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én még nem találkoztam tág lánnyal, de igazán szűkkel már igen. Gyorsan hozzám tágult, pedig nincs olyan hatalmas méretem szerintem.
2020. jún. 2. 21:08
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen, voltam olyan lánnyal aki hamar, gyorsan tudott tágulni és nagyon jóóóóóóóóóóó volt - mehetett "rendesen" is (megfelelő előkészítés után). Ízlések és pofonok, speciel jobb szeretem ha nem szűk.

Egyébként az ha azt mondják szűk vagy dicséretnek vedd.

2020. jún. 2. 21:15
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Voltam már igen csak tág lánnyal, megvolt az az előnye, hogy lankadtan is be tudtam neki nyomni :))
2020. jún. 2. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!