Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már törpe növésü lánnyal?Milyen a szex velük,milyen pózok nehezen megvalósithatók vagy könnyüek velük?
Tegnap voltam velencei tónál strandolni,és láttam ott egy törpe lányt,tanga bugyi szép mell,és még arca is jó volt.
Sosem vonzott a dolog,de tegnap ezt a csajt láttam és csak arra tudtam utána gondolni,milyen lehet vele szexelni,izgatta a fantaziám nagyon.
Tapasztalatokra lennék kiváncsi,és értelmes válaszokra.
Köszi
38/F
Láttam egyszer egy filmet amiben a csaj elég alacsony volt:) a csávó kihúzta a fiókot és bele állította de a magasság elsőre nem stimmelt így kihúzta a magasabban levő fiókot és abba állította. Igazából vicces volt.
Szerintem nem érdemes azt mondani neki h térdelj le és szeress.
Voltál is már ilyen csajjal?
Nem vagyok hatalmas méretü amúgy sem,de sztem meg tudnám oldani kellö odafigyeléssel ha túl szük lenne:)
Söt még elönyös is ha szükebb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!