Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Számotokra mi volt az ideális szexuális segédeszköz fiatal korban? Pl.: tini éveitekben / fiatal szingliként, mivel csináltátok, ami igazán felizgatott?
Mi volt az, amire azt mondtátok: "ezt ki kell próbálnom"?
Pl.: 16 évesen a furulya vagy a fésű nyele? Esetleg valami kis plüss, amivel masztiztatok?
Mi volt az, aminek használata igazán lázba tudott hozni?
Bocsánat, pasi vagyok.
De valamit nem értek. Párna/matrac/takaró hogyan?
Tapasztalatok alapján nem jó, ha valami felissza a nedvet (márpedig az említett dolgok eléggé nedvszívóak). Nem dörzsölt ki titeket?
Pasik nem értik, de nyomogatós-dörzsölgetős stimulálásra tökéletesek azok a nem túl kemény dolgok, amelyekhez a szeméremdombot oda lehet nyomni, és úgy mozogni rajtuk.(ágy széle, párna, plüssök...) Nem szárad ki, a többségen bugyi is van olyankor, főleg tizenéveink elején.
Nekem a zuhanyrózsa és az elektromos fogkefe voltak az első szerelmeim.
Sokáig pedig csak az ujjaim.:)
Párna, takaró, plüssállatok. Meztelenül még nem próbáltam. És egyáltalán nem dörzsöl, nagyon kellemes. A lényeg, hogy ne legyen kemény.
Fürdés közben a zuhanyfejjel csinálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!