Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdő vibrátor?
Eljutottam oda, hogy szeretnék magamnak egy-két játékszert. Egy 11cm-es, selyem, bordázott vibrátort választottam, de nem tudom, mennyire lehet érezni a bordákat? A hüvelyem nagyon érzékeny, és nem vágyom semmiféle “extra stimulálásra” (mint pl a bizsergető síkosítók... borzalmas!)
Viszont elvileg azért menő a borda, mert megtartja a síkosítót, ilyen szempontból meg nagyon tetszik.
26/N
Nem tudom milyen a selyem, én kiválasztottam egy nagyon jól kinéző, hajlítható dildót. Kibontottam nagyon erős szaga volt majd megfulladtam tőle PVC anyagú volt és ftalátos ami egészségtelen anyag ami otthagyja a szúrós szagát amihez hozzáér.
Másodszorra rendeltem ftalátmenteset szilikon anyagból. Hát nem kifogtam ugyanazt a gyártót.. ugyanaz a szag csak nem annyira durván és illatosítva van gyárilag hogy elnyomja az erős szagot.
Az a lényeg hogy ne válassz egészségtelen anyagból készült terméket, itt egy link ahol kapsz hasznos tippeket:
Köszi! :)
Még alszom rá 1-2-t.
Egyenlőre csak magamnak tervezem, mert utálom, hogy fáj.. hátha ezzel hozzátudnék szokni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!