Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexhez milyen bilincset ajánlanátok?
Mindenképpen fém bilincset vegyél, de ne a legolcsóbbat. Legyen valami puha plüss anyaggal bevonva, hogy a lánynak kényelmes legyen.
Egyszer műanyag bilincset vettem, beletört a kulcs.
Az elsőre kellene még valami puha anyag, mert durván ki tudja kezdeni a kezet és nagyon fájhat is, ha elkezd bedurvulni a dolog. Másnap meg hogy magyarázod meg, hogy mindkét csuklód körül lejött a bőröd vagy lila az ütődésektől...
Sima szexboltban online vagy személyesen tökmindegy, lehet kapni ma már bárhol.
Csak kulccsal nyithatós fém bilincset. Mi ilyeneket használunk. Én szeretem érezni a hideg fém bilincset és hogy hiába is, nem tudok belőlük szabadulni. Persze tud nyomot hagyni ha nagyon megfeszül erre figyelni kell, de ezért is dupla zárasak. Így nyáron mi nem is használjuk, nyomok miatt, télen van hogy napi rendszerességgel is rám kerülnek, akkor könnyebb eltakarni a nyomait:)
De vannak bőr bilincsek is az nem hagy nyomot, bár én azt nem szeretem, akkor inkább szélesebb selyem szalagok, az sem hagy nyomot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!