Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkozom egy sráccal szerintetek benne legyek?
Én kicsit messze lakom hozzá képest. És én fogok hozza menni találkozni. Kicsit sok idő mire hazaérek ezért felajánlotta hogy alhatok nála. Egész nap együtt leszünk, abban lesz városnézés, kaja meg beszélgetés, film is. Most reméltem hogy csak a jóakarat hajtja hogy nála aludjak, de volt egy érdekes elszólása is. Azt mondta hogy ha ott alszom hozhatok hálóinget ha akarok de egyébként meg nála nagyon meleg van. Ő is csak egy szál alsóban alszik. Ez csak ilyen figyelmeztetés vagy valami más szándéka is lehet? Kicsit félek mert még szűz vagyok.
19/L
Nem értelek. Nehogy már te menj le hozzá... Elhondolkodtál azon, hogy mi lesz, ha meggondolja magát, aztán ott állsz egy ismeretlen városban egyedül és már el is ment az utolsó vonat? Vagy ha kocsival vagy, fordulhatsz vissza, milyen megalázó már... Nem egy ilyet láttam már.
Hogy akar-e szexelni? Persze. Főleg, ha hazai pályán ki vagy neki szolgáltatva. Ébresztő!
Teperjen csak a pasi, utazzon...
ha ott alszol tuti megdug,
de ezt te is sejted már,
ha meg könnyen megkap ne gondold hogy komolyan vesz,
döntsd el mit akarsz, és úgy menj bele a dologba, vagy úgy ne
ha fontos kivel mikor és hogyan akkor gondold át
mert itt meg leszel dugva az biztos,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!