Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Összejönnétek influencer csajjal?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek influencer csajjal?

Figyelt kérdés

Nagyon jól nézne ki, jó lenne a segge meg a melle, de ezt minden nap meg is osztaná a világgal a instán. Legalább 2 naponta drága étterembe kéne vinned és ott minden kaját lefotózna 10x evés előtt. A nyaraláson legalább napi 1 órát a fotózkodással kellene eltöltenetek.

Viszont magabiztos lenne és tudná hogyan kell szexinek lenni, az ágyban is jó lenne.

2020. aug. 16. 17:39
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
69%
Van az az összeg, de azt ő nem szeretné kifizetni😂😂😂😂
2020. aug. 16. 18:47
 12/22 Noren1989 ***** válasza:
42%
#10, hàt megtöltöd? 😅 Ettől függetlenül szàmomra ez, mint munka, kevésbé imponàló. Kihagynàm ezt a ziccert.
2020. aug. 16. 19:29
 13/22 anonim ***** válasza:
73%

Párszor beleélvezni, aztán mutogassa azt az instagramon. :D

SEMMI másra nem valók ezek.

2020. aug. 16. 19:43
 14/22 anonim ***** válasza:
81%
Egyszer-kétszer meghúznám és annyi.
2020. aug. 16. 19:50
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Le kéne köpni magam, kidobni minden elvemet és az IQ-m felét, hogy ennyire felszínes idióta és birkatürelmű mamlasz legyek egy személyben. Ha összejövök valakivel, annak legyen néhány dimenziója, ne csak az az egy ami a külseje.
2020. aug. 16. 20:00
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Az ágybeli teljesítményére ez nem garancia.

Amúgy az aki influenszer az kb nem akar dolgozni csak élvezni az élet trendi oldalát.

Végülis összejönnék vele bár kétlem hogy sokáig lennénk együtt a felfogásunk különbözősége miatt...

2020. aug. 16. 23:29
 17/22 anonim ***** válasza:
19%

Nem az "influencer" lányok egyszerűek és egydimenziósak, hanem Ti, látván, hogy ennyire egyszerű általánosításokkal és asszociációkkal éltek.

Persze, értem a gondolatmenetetek pszichológiáját és motivációját: pontosan tudjátok, hogy egy olyan kaliberű lány az életben nem fog rátok nézni sem (például a joghallgató, Instagram-os Kézer Kitti, a modell Eszenyi Eszter, stb.), így egyszerűbb kollektívan szapulni őket.

Nekem sem szimpatikus alapjaibam a jelenség - ahogy fentebb említettem is -, de ezek a lányok mindössze élnek a lehetőségükkel és olyan platformokat működtetnek, aminek a reklámértéke (elérése) kereskedelmi televíziókkal vetekszik, annál is pontosabban pozícionálható és lojálisabb célközönséggel.

De persze, biztosan 200 000 forintért fognak majd ülni valami irodában, ahelyett, hogy ennyi pénzért kitesznek egy reklámposztot...

Ismétlem: én büszke lennék és támogatnám, menedzselném.

2020. aug. 16. 23:40
 18/22 anonim ***** válasza:
Egy éjszakára max.
2020. aug. 17. 00:04
 19/22 anonim ***** válasza:
48%

#17, értem én hogy rajongsz ezekért az üres wannabe termékekért. De, én cseppet sem bánom hogy ezek a lények, biztosan nem választanak földi halandók közül.

Ha valami földöntúli csoda folytán engem akarna egy ilyen akkor (nyilván függ attól hogy bejön-e mert egy napixar sztárja karfiolosseggű dékányvikit elküldenék a fenébe) max csak megdugnám, utána a buszmegállóban kitenném a kocsiból, semmi többet nem akarnék egy ilyentől. Még barátságot se.

Rettenetesen irritálna hogy tulajdonképp egy képmutató valóságtól szöges ellentétben lévő dolgokat láttatni akaró TERMÉKKEL mutatkozom. Szekunder szégyenérzet. Dugás közben azt várnám hogy mikor áll le, és jelenik meg néhány felugró reklámablak rajta valahol.

Nemmellesleg, ezek a lények belül teljesen üresek. Attól hogy picsamugogatásból megél valaki a mai világban az sajnos a társadalom szégyene, és a követőiké, meg az eltartóiké.

A világ már nem rohad, már elrohadt mostanra.

2020. aug. 17. 00:37
 20/22 anonim ***** válasza:
41%

Ezzel a "rohadó mai világ" közhellyel végleg beáraztad részemről a véleményed.

Mintha régen nem lettek volna korabeli "influenszerek", teljesítmény nélküli nők, akiket ma szexszimbólumokként emlegetünk...

A világ alapjaiban semmit nem változott.

Azt még mindig nem értem, hogy egy hagyományos modellről, aki ugyanazt csinálja, csak más platformon, megegyezik-e a véleménye.

Azt még mindig nem értem, hogy mi is az összefüggés az üresség és egy közösségi médiaoldal üzemeltetése között.

Utóbbi 10/9 nőnek van, legfeljebb nem olyan felkapott.

2020. aug. 17. 00:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!