Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jártatok már úgy hogy az éppen aktuális partnernek túrós (smegma) volt a péniszén?
Figyelt kérdés
Hogy reagáltatok? Folytattátok vagy elment a kedvetek? Mit mondtatok az emberkének?2020. aug. 16. 01:18
1/17 szellkriszta válasza:
Hát régen egyszer-kétszer volt olyan a párommal, hogy hátrahúzva a bőrkét, volt szaga. Legyeztem, fújkáltam egy kicsit... (ez most elég furán hangzik:). Szóval ha be voltam gerjedve, még ez sem állított le.
Annyit azért megjegyeztem neki később, hogy inkább tartsa hátrahúzva, mert ez nem jön be, vagy mossa meg közvetlenül előttem - hiszen én is ezt teszem...
Szmegmát viszont életemben csak 1x láttam: akkor én voltam a kíváncsiskodó. Megkértem, hogy hadd lássam a legrosszabbat, ami lehet - hát iszonyú volt, azt se tudom, mihez hasonlítsam...
Örülök, hogy mostmár nem ilyen neki.
Amúgy hogy jutott eszedbe a kérdés? Vmi hasonló sztori esett meg veled?
2/17 anonim válasza:
Szerencsére nem volt ilyen, nagy eséllyel véget is ért volna a móka. Ki nem állhatom, ha valaki igénytelen.
3/17 anonim válasza:
Legyezte meg fujkalta a brokit a Szell Kriszta... Nomen est omen haha :D
4/17 anonim válasza:
crushom olyan jó pali hogy beindulnék tőle
5/17 anonim válasza:
Szerencsére még nem, de ha az lenne azonnal otthagynám, előtte pedig elküldeném zuhanyozni és a nemibeteg gondozóba. Ez a higiénia hiányára utal, hiszen képtelen normálisan megmosni a farkincát, ami fertőző...
6/17 anonim válasza:
Időről időre felbukkan ez a kérdés. Ez a fétised? Szerencsére az emberek ettől igényesebbek, így nem fordult elő.
7/17 anonim válasza:
Valamikor büdi a farok,elkuldom megmosni de szegma sose volt
8/17 anonim válasza:
emlékszem gyerekként néha volt ilyen a farkam, de felnőttként nem. azt se tudom már mit kell csinálni, hogy ennyire elmocskosodjon. hetekig nem megmosni?
9/17 anonim válasza:
Nem feltétlenül kell nem mosni hozzá. Az is elég ha nem normálisan mossa meg valaki pl nem húzza vissza a fitymát rendesen és kb félig mossa meg.
10/17 anonim válasza:
Ha elmesz kamionozni, akkor olyan lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!