Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lábyok, első szexeteknél elmondtátok a partnernek, hogy ez lesz az első, vagy eltitkoltátok a szüzességeteket?
Figyelt kérdés
Mennyire volt már tapasztalt a partner, hányadik lehettél neki?
Alkalmi volt, vagy kapcsolat?
Hány évesek voltatok, mennyi a partner?
Kort és nemet is írjatok!
2020. jan. 5. 17:37
1/7 anonim válasza:
Elmondtam :P ő tapasztalt volt. én 13 F voltam ő 17 Lány, én jobban féltem mint ő utána belejöttem mondom hát tök jó ez cukikám :P Kapscink véget ért, mert amit "tanítot" bnőjével is kipróbáltam, acsajok összevesztek aztán 2 hét alatt talatam masik csajt akkor töltöttema 14 et majd jöttek sorba :P és jönnek szexfuggo vagyok azota :P
2/7 anonim válasza:
Nem kérdezte, én meg nem mondtam.
3. vagy 4. voltam neki.
Kapcsolat.
Én 23 ő 21.
34/F
3/7 anonim válasza:
Elmondtam neki, ő is szűz volt. Én 15voltam, ő 16. Együtt voltunk.
22/l
4/7 anonim válasza:
17 voltam, nem mondtam, mert nem egy nyelvet beszéltünk, sokadik voltam neki
5/7 anonim válasza:
A lánynak elkellene mondani,mivel rá vigyázni kell olyankor egy picit.A fiunak hazudni kell,ne hogy visszautasitsák :)
6/7 anonim válasza:
Elmondtam, neki a harmadik voltam, akkor töltöttem a 18-at, ő 23 volt akkor. Azóta i együtt vagyunk. 21/L
7/7 anonim válasza:
17 voltam,ő is annyi. ismertük egymást,tudtuk hogy egyikünknek sem volt senki előtte. 2 évig voltunk együtt,azalatt néha összevesztünk de összességében jó volt(nem kellett volna megcsalni...többször is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!