Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire fontos a férfiaknak az anális szex?
Figyelt kérdés
Nem kislány vagyok, hanem felnőtt nő.
10 éve az akkori párom erőszakkal elvette, amit akart.
Azóta elutasítom minden formában az anális játékokat, de sokan ezt nem fogadják el, győzködnek, hogy lehet az jó is, ő tudja a tutit, hogy ne fájjon stb.
Nekem meg a gondolattól is hányingerem van.
Tényleg nem lehet enélkül létezni?
2020. aug. 15. 23:20
11/26 anonim válasza:
fullos mélytorokkal kiváltható.
12/26 anonim válasza:
13/26 anonim válasza:
Nekem se igényem, se gusztusom nincsen hozzá. F/34
14/26 anonim válasza:
Én nem akarom oda bedugni se a farkam, se az ujjam, viszont nyalni szeretem néha a nő fenekét is a puncija mellett, ha az is le van borotválva és ha frissen mosott. Remélem ez még belefér.
16/26 anonim válasza:
Én eddig is tudtam, hogy nem akarom az anált, de amióta úgymond történt egy baleset, és a pasi véletlen nem a helyére dugta vissza a farkát teljes erőből, azóta az anál gondolatától is lever a víz.
Azt a fájdalmat nem kívánom senkinek...
17/26 anonim válasza:
tényleg fontos..de az is,hogy a lány elvezze..
19/26 anonim válasza:
Komolyan ha csak nyalogatnám a seggét a puncihoz hasonlóan és nem akarok semmit bedugni, akkor is lepontoznak?
20/26 anonim válasza:
Fiatalabb koromban volt hogy rákérdeztem hogy szabad-e, de mivel a párom nem szerette volna, így hagytam. Partnerrel volt benne részem de igazából ő akarta jobban mint én. Gusztustalannak tartom ha emberek egymással erőszakoskodnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!