Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan fontos a férfiaknak már az ismerkedés alatt a szex?
Mert sok nő elkényeztetette a férfiakat. Gyorsan ágyba bújtak velük, aztán megszokták, hogy ez így megy.
Korábban a párok kivárták, hogy szexre kerüljön a sor, addig kicsit meg is ismerték egymást. Ha nem illettek össze, utána még szétmehettek.
Manapság már mindenki rohan, nem csak sorban állni, a kapcsolatokra sincs ideje és nem csak a pasiknak - sajnos így állnak a dolgokhoz.
Meg gondolom minél több nővel szeretnének együtt lenni..
Bár ez részemről csak találgatás. :-/ :-)
N
Egyszer mikor ismerkedtem a pasi 3. randin már szexelni akart, 2 hete beszéltünk csak.
Én nem vagyok a rohanás híve, szóval megmondtam,hogy nem.
Aztán többet nem is találkoztunk,mert eddig minden nővel 3.randin szexelt.. Hát nekem meg nem így működik.
Ugyhogy a nők is hibásak,hogy hamar oda adják magukat,de a férfiakban meg lehetne annyi,hogy nem minden nő egyformán könnyű vérű.
Senki nem vesz cipőt mielőtt felpróbálná. :D
Na jó ez vicc volt. :D Nekem speciel nem fontos. Nem kell rohanni. Nem csípem ha egy nő könnyen kapható. Kelljen már teperni érte úgy sokkal élvezetesebb. :P 30F
Én tíz hónapot vártam és mégsincs köztünk működő kémia...
Akkor kérdezem én ezek után hogyan álljak egy ismerkedés elé?
Még szép,hogy nem fogok többet várakozni mert csak megy a drága időm és a pénzem.
Tehát váltok a cipő vételes verzióra...
F/42
Nekem az az elméletem, hogy a pasik máshogy vannak bedrótozva, mint a lányok:
A lányok azért ismerkednek fiúkkal, mert nagyon vágynak kapcsolatra, és ha az jó(nak tűnik), akkor kedvük támad szexre is. A pasik azért ismerkednek lányokkal, mert nagyon vágynak szexre, és ha az jó(nak tűnik), akkor kedvük támad kapcsolatra is.
(F)
"Én tíz hónapot vártam és mégsincs köztünk működő kémia..."
Nem mondd, hogy szex közben jöttél rá, hogy nincs meg a kémia... Azért annak vannak más jelei is, hogy mennyire illetek össze..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!