Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tényleg boldog, akkor miért fontos minden egyes nap kirakni a napjába, hogy ő milyen boldog, vagy megosztani valami szerelmes idézetet? Vagy ez csak egy álca?
Huu ez így kevés.
Az illeto milyen szemelyiseg, zarkozott vagy nyitott? Konnyen baratkozik? Konnyen megbizik masokban es szeret az erzelmeirol, az eleterol beszelgetni ?
Vagy esetleg zarkozott, magabafordulo?
Nekem van egy olyan ismerősöm akinek lehet első kapcsolata volt, mert mindig kirakta a napjába hogy a fiúval mit csinál, kêpeket töltenek fel facebook-ra.
Ez nen sokáig tarthatott, aztán most neg olyanokat tesz ki a lány a napjába hogy szerette őt, stb...
A lány elég nehéz körülmények között élt 18 éves koráig, de akkor sem értem miért jó ez a megoldás.
Ott vannak a barátai bármikor bármit elmondhat nekik, de nem kell ezt nyílvánosságra hozni, aztán meg majd a végén az adatlapjukra írják, hogy mások ne avatkozzanak be az életébe.
A boldogság nem attól függ, hogy x y helyen x y-nal voltam és mindenkinek mutogatom ezeket a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!