Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok a tanáromba, vagy csak fontos a számomra? [Többi lent]
15 és fél éves vagyok, a tanárom kb. 40.
Nagyon sokat köszönhetek neki. Életemben ő az első személy, aki éreztette velem, hogy fontos vagyok neki. Persze csak osztályközösségben. Igazából mindenki tudja, hogy nálunk én vagyok a kedvenc diákja. Nagyon boldog szoktam lenni, amikor ezt érezteti, pedig tényleg csak kis dolgokról van szó. (Megkérdezi, hogy értem-e, ha hiányoztam mindig kihív a táblához, s elmagyarázza az elmulasztott anyagot - ezt más diákkal nem teszi meg -, érdekli, hogy milyen jegyet szerzek nála, s egyedül tőlem kérdezte meg, hogy hogyan sikerült a központi, hova megyek tovább tanulni, s ajánlott iskolát, stb.)
Rosszul esett, amikor nem jött el a fotózásra.
Nem gondolok rá minden nap, nem fantáziálok róla, egyszerűen csak boldog vagyok, ha volt vele órám, és szomorú, ha nem vesz figyelembe.
Szia!
Pont annyi idős vagyok, mint te és nekem is volt ilyenbe részem. De aztán rögtön el is felejtettem ezt a gondolatot, mert hogy ezért a tanárt ki is rúghatják ha valami lesz a tanár és a gyerek közt, még a pletyka is sok. Szóval inkább ne fantáziálj róla és ne legyél vele boldog xD
Furcsa, de tényleg sajnálatos hogy egy 15 éves egy 40 évesről fantáziál. Felejtsd el!
Lehet a kedvenc tanárod, de azért ne menjen ez az egész a ló túloldalára. Pár hónap és gimibe mész, hamar elfelejted..
Első válaszoló, írtam, hogy Nem fantáziálok róla. Nem akarok vele kapcsolatot, tudom, hogy ki is rúghatják emiatt, meg amúgy is.
Második válaszoló, köszönöm a kommented :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!