Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem már nem bírja?
Férjem 43 éves, én 34. Van egy kislányunk, két éves. Szülés után kicsit hanyagoltuk a szexet, ritkán voltunk együtt. Fáradtak is voltunk, illetve nekem a gátmetszés nem sikerült jól, műteni is kellett újra.
Utóbbi pár hétben viszont én nagyon kívánom a szexet, akár napi többször is, férjem napközben dolgozik, délután ér haza, de csak este, altatás után tudunk lefeküdni, addigra ő már sokszor bealszik, vagy fáradt...
Régen, kb tíz évvel ezelőtt rendszeresen szexeltünk, hétvégén többször is, de ugye ez régen volt. Férjem fiatal korában nagy nőcsábász volt, rengeteg szexkapcsolata volt, egyszerre több nővel volt a kedvenc "felállása" :D
Velem mostanában kb két perc alatt végez, nem tudja /nem akarja visszatartani magát, nagyon hamar elélvez, ami nekem probléma. Legtöbbször én nem tudok elélvezni, rövid az idő. Illetve vágyom már előjátékra, simogatásra, csókolózásokra.
Szerintetek mivel már idősödik, azért bírja egyre kevesebb ideig? Ezért nem kívánja már annyiszor? Ennyi idős férfi mire képes az ágyban? Lehetséges, hogy mivel fiatal korában már kiélte magát, nem érdekli a szex?
Privát üzenetet nem kérek! Nem válaszolok rá!!
Az a baj, hogy lehet, hogy a férjed se tudja a választ. Ilyenkor van az, hogy fáradtnak érzi magát, ezt az okot mondja...De ha a keze közé kerülne egy huszonéves bombanő, valószínű minden fáradtsága elmúlna. Mégse tudná magáról, hogy a baj az, hogy már nem kíván téged, mert ő fáradtnak érzi magát és ezt is fogja közölni okként. És persze az is lehet, hogy tényleg fáradt, nem alszotok eleget a kicsi miatt, stb. és simán lehet, hogy jön egy kipihentebb korszak, amikor majd le se tudod vakarni magadról.
Csak arra írom, hogy önismeret híján egy ilyen kérdésre az érintett fél nem tud értékelhető választ adni.
Az előzőnek igaza van.Egy huszonéves szebb csajra aztán nem mondaná,hogy fáradt meg egyebek abban biztos vagyok!😂
Ennyi,a tűz már kihunyt ebben a kapcsolatban.😬
N
Én is azt mondom,mint a 21-es meg 23-as mégis lepontoztak...LOL
Bár 23-as...nem feltétlen.Ha már teljesen ellaposodott a kapcsolat,és az egyik fél már szinte egyáltalán nem kívánja a másikat,akkor már hiába minden,egy kis "újdonság" nem fog csodát tenni.
Csak akkor,ha még nem elég nagy a probléma,és még alapvetően van vonzalom.
Nem lenne ennyi válás,ha pár új dolog kipróbálása olyan könnyen feldobná és megújítaná az emberek kapcsolatát.🤔😉
A fáradság csak szöveg. Férjem is arra hivatkozik, hogy amiatt nem kezdeményez túl sűrűn. Viszont szabi alatt sem teszi.
A másik fele viszont aggasztóbb, hisz az a két perc roppant kevés, meg hogy semmi előjáték, meg semmi. Férjem 50 éves, de mikor van szex, mindennel együtt fél és 1,5 óra között mozog. Ugyanúgy megadja a módját, mint 15+ évvel ezelőtt.
43 éves korában még átöltözni sem tudtam előtte anélkül, hogy ne környékezett volna meg...
Köszönöm mindenkinek. Én is érzem, hogy már nem csak fáradtságról van szó. Én még mindig vonzódom hozzá, sokszor zavarba is jövök :D mint, amikor ismerkedtünk. De ő érdektelen. Lehet tényleg a sok munkahelyi stressz, nagy felelőssége van, de nem gondolom, hogy emiatt ilyen a szex. Rettegek, hogy valakije lehet. Elméletileg meg tudná oldani, bármikor ki tud menni a munkahelyéről, szóval nem tudom :(
Beszélgetni próbáltam vele, de leráz annyival, hogy fáradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!