Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férjem már nem bírja?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjem már nem bírja?

Figyelt kérdés

Férjem 43 éves, én 34. Van egy kislányunk, két éves. Szülés után kicsit hanyagoltuk a szexet, ritkán voltunk együtt. Fáradtak is voltunk, illetve nekem a gátmetszés nem sikerült jól, műteni is kellett újra.

Utóbbi pár hétben viszont én nagyon kívánom a szexet, akár napi többször is, férjem napközben dolgozik, délután ér haza, de csak este, altatás után tudunk lefeküdni, addigra ő már sokszor bealszik, vagy fáradt...

Régen, kb tíz évvel ezelőtt rendszeresen szexeltünk, hétvégén többször is, de ugye ez régen volt. Férjem fiatal korában nagy nőcsábász volt, rengeteg szexkapcsolata volt, egyszerre több nővel volt a kedvenc "felállása" :D

Velem mostanában kb két perc alatt végez, nem tudja /nem akarja visszatartani magát, nagyon hamar elélvez, ami nekem probléma. Legtöbbször én nem tudok elélvezni, rövid az idő. Illetve vágyom már előjátékra, simogatásra, csókolózásokra.

Szerintetek mivel már idősödik, azért bírja egyre kevesebb ideig? Ezért nem kívánja már annyiszor? Ennyi idős férfi mire képes az ágyban? Lehetséges, hogy mivel fiatal korában már kiélte magát, nem érdekli a szex?

Privát üzenetet nem kérek! Nem válaszolok rá!!

#Mindig ugyan az a póz
2020. aug. 15. 17:56
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
80%

Munka kitudja szívni az embernek nem csak az erejét, de a lelkét is.

Ha majd visszamész te is lehet jobban fogod érteni őt.

De a lényeg, hogy valamit találjatok ki ne csak a szexre, hanem arra, hogy hogy pihenhetne többet. Mert lehet amúgy is kivan merülve. Valahogy ketten elmenni valahova külön legalább 3-4 napra pl. és annyit aludni amennyit akartok. csak lazulni. és ne legyen rajta teher a szex miatt is, tényleg csak arra figyelj, hogy regenerálódjon, kisumuljanak az idegei, izmai kilazuljanak.

2020. aug. 15. 18:30
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

A vágy tüze alábbhagyott, ezt vagy elfogadod, vagy megpróbáltok tenni ellene. Keressetek valami újat a testiségben,legyetek rugalmasak. Lehet van egy harmadik fél, ez akár lehetne magyarázat a gyengébb teljesítményre. A 43 év nem kor, feltéve ha nem egy agyonhajszolt, sportot kerülő, és mindenféle moslékot zabáló fickóról beszélünk. Hogy honnan tudom? Minő véletlen én is annyi vagyok.

A barátnőmmel nagyon jó a szex, persze nyilván vannak gyengébb napok. Ha valaki kapcsolatban él ez benne van. Az hogy minden menet teljes élvezet meg orgazmus hegyek, na az olyan nincs vagy nagyon ritka lehet. A kor alapján tovább kellene tartania a numerának, ez a középkorúság előnye :D ez a 2 perc valami mentális szarság lehet, vagy másik nő...

2020. aug. 15. 18:34
 13/29 anonim ***** válasza:
0%
Mondjuk kinyitod a kicsi szádat és beszélsz vele mi agondod??
2020. aug. 15. 22:31
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Vegyen ki szabadságot ha tud és éljétek ki a vágyaitokat azokban a napokban (+esetleg a kislányt is passzoljátok le nagyszülőknek -nem hangzik szépen, de na-) :)
2020. aug. 16. 09:16
 15/29 anonim ***** válasza:
73%
Olvastam egy cikket,ahol kijött,hogy a párok között statisztikailag az első 12 évben van meg a tűz és a szenvedély,utána elmúlik.Attól számítva,hogy összejöttek,nem azután 12 év,miután pl összeházasodtak.Szóval nem csoda,hogy az van,ami.
2020. aug. 16. 13:29
 16/29 anonim ***** válasza:
35%
Látom töröltetve lett a válaszom.Pedig igazat írtam,nem veletlen lett töröltetve.😂😂 12 év a vízválasztó egy kapcsolatban,ti azt már elértétek,a kapcsolat is haldoklik,mint,ahogy a kérdésben is jól látszik.Előbb-utóbb úgyis vége lesz vagy keserves évek várnak rád.Ez van,a tényekkel nem lehet vitazkozni,szóval úgyis megint töröltetve lesz a kommentem.😂
2020. aug. 16. 23:40
 17/29 anonim ***** válasza:
78%
Ja nem ide akartam bocs,azt egy másik kérdéshez is megírtam hasonló témában,amit ide,és ott eltűnt a válaszom.
2020. aug. 16. 23:41
 18/29 anonim ***** válasza:
92%
Igen règen meg azt mondták hogy 7-èv a vízválasztó,ez szerintem hülyesèg,inkább a szexben kellene valami változatosságot bevinni,èn is ilyenkoru vagyok de rèszemröl is sokkal alábbhagyott a szex iránti vágy mint èvekkel ezelőtt,bár mondjuk èn addig nem èlvezek el míg a páromat ki nem elègitem,ez is fejben föl el,pedig sokszor mondta hogy jobb lenne ha elösször èn èlveznèk el,de nem megy mert az van bennem hogy utána már nem lessz kedvem vele foglalkozni annyit mint ha öt rèszesitem előnyben,szóval elèg sok összetevője van a dolognak (fáradság,stressz,) Azèrt èn a megcsalást nem vetnèm fel,èn sem járok fèlre ès mègis árnyèka vagyok valamikori önmagamnak.
2020. aug. 17. 05:50
 19/29 anonim ***** válasza:

05:50

Amit én olvastam azt válási adatok alapján határozták meg.Azt a 12 évet.

És két párt is tudok az ismerettségi körömben,ahol elmúlt a szerelem kb 11 évvel azután,hogy összejöttek.😀

2020. aug. 17. 10:50
 20/29 anonim ***** válasza:
56%
mire képes? én 45 vagyok,de kétnaponta min kefélek.ha szabadnapom van van hogy 2x-is,férjed rádunt.a szexet veled nem kivánja.
2020. szept. 1. 17:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!