Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem már nem bírja?
Férjem 43 éves, én 34. Van egy kislányunk, két éves. Szülés után kicsit hanyagoltuk a szexet, ritkán voltunk együtt. Fáradtak is voltunk, illetve nekem a gátmetszés nem sikerült jól, műteni is kellett újra.
Utóbbi pár hétben viszont én nagyon kívánom a szexet, akár napi többször is, férjem napközben dolgozik, délután ér haza, de csak este, altatás után tudunk lefeküdni, addigra ő már sokszor bealszik, vagy fáradt...
Régen, kb tíz évvel ezelőtt rendszeresen szexeltünk, hétvégén többször is, de ugye ez régen volt. Férjem fiatal korában nagy nőcsábász volt, rengeteg szexkapcsolata volt, egyszerre több nővel volt a kedvenc "felállása" :D
Velem mostanában kb két perc alatt végez, nem tudja /nem akarja visszatartani magát, nagyon hamar elélvez, ami nekem probléma. Legtöbbször én nem tudok elélvezni, rövid az idő. Illetve vágyom már előjátékra, simogatásra, csókolózásokra.
Szerintetek mivel már idősödik, azért bírja egyre kevesebb ideig? Ezért nem kívánja már annyiszor? Ennyi idős férfi mire képes az ágyban? Lehetséges, hogy mivel fiatal korában már kiélte magát, nem érdekli a szex?
Privát üzenetet nem kérek! Nem válaszolok rá!!
Miért nem beszélitek meg a dolgot?
Mi ezt nem tudhatjuk miért nem érdekli a szex nem ismerjük a férjedet,ne értsd félre nem kioktatni akarlak
Nem vagyok túlsúlyos, járok női tornára, fodrászhoz, kozmetikushoz.
Ruhákat New Yorker, H&M, zara stb boltokból vásárolok, nem lettem lepukkant vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!