Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk te mennyire vonzódtok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk te mennyire vonzódtok egy ilyen lányhoz?

Figyelt kérdés
Edzek rendszeresen és a genetikám is jó. Nagyon jó a testem ezt meg tudom állapítani szép fenék szép lábak lapos has. A melleimet senkivel nem cserélném el olyanok...pont jó méret szépen áll, szép a bimbó. Az arcom viszont csúnya. Nem az önbecsülésem alacsony egyszerűen tükörbe nézek és meg tudom állapítani. Nem volt még egy barátom se és szűz vagyok. Akik nekem tetszenek azok nem udvarolnak, én meg nagyon vágynék egy kapcsolatra és szexuális téren is szeretnék túlesni a dolgokon. 20/L

2020. aug. 15. 12:28
1 2 3
 21/30 $$$$$ ***** válasza:

Így kép nélkül nehéz. De szerintem nincs csúnya ember. Csak mindenkinek más jön be😊. Én is edzek bár én nagyon elegedetlen vagyok magammal XD. (De nem is vagyok nagy szam😂). De ne izgulj tuti fogsz talalni valakit 😊. Nekem is volt mar baratnőm😂. Tehat tuti te is talalsz valakit😁. Bar mar lassan 1 eve nem volt komoly kapcsolatom hiaba szeretném ha lenne. De úgy vagyok vele ,hogy raerek. Edzek ezerrel es mas nem erdekel XD. Eleinte azert kezdtem el edzeni mert azt hittem úgy könnyebb lesz baratnőt találni. De már rajöttem hogy nem. Mostmar magamert edzek mert jobb a közérzetem meg jó érzés az átlagnál joval erösebbnek és izmosabnak lenni. Te is tedd ezt szerintem. Es ne keress görcsösen barátot. Majd a véletlen fogja hozni hidd el😊.

20/F

2020. aug. 15. 22:06
 22/30 anonim ***** válasza:
Utoslónak igaza van. Ne légy magadhoz szigorú és arra fordítsd a figyelmedet, amivel elégedett vagy. Ilyet meg ne mondj magadra, hogy csúnya, inkább azt, hogy szép vagy a magad módján.:) A szépségbe beletartozik a stílus, az egyediség.
2020. aug. 15. 23:13
 23/30 anonim ***** válasza:
Nézd meg a Rubin Rékat. Testre fullos fejre offos. Mégis van férje és gyereke
2020. aug. 16. 02:18
 24/30 anonim ***** válasza:
Engem az arc sosem érdekelt, a test is sokadlagos de hogy a lány/ nő legyen kedves, vonzó és szexi és ne "sárkánykodjon" na de én sajnos nem a te korosztályod vagyok és ilyen lány más miatt sem jönne össze velem. Szerintem próbáld meg elfogadni magad úgy ahogy vagy és akkor jönni fognak a pasik csak győzzed! Hajrá!
2020. aug. 16. 10:55
 25/30 anonim ***** válasza:

23

Rubint Rékának karakteres feje van, és ő tényleg megosztó ízlésileg, de én pl. nem tartom csúnyának. Tenki Réka teszem azt szerintem csúnya, pedig őt pl. sokan különleges arcú szépségnek tartják.

2020. aug. 16. 11:19
 26/30 anonim ***** válasza:
Kérdező feltett egy kérdést, aztán eltűnt balfenéken.
2020. aug. 16. 12:20
 27/30 anonim ***** válasza:
Küldj képet! Csak ne az arcodról, mert az csúnya.
2020. aug. 16. 12:33
 28/30 anonim ***** válasza:
A kérdezőt azóta sorban dugják a gyakorikérdésekes bikák. :D
2020. aug. 16. 12:46
 29/30 anonim ***** válasza:
#28 csak szeretné(n)k...
2020. aug. 16. 12:50
 30/30 anonim ***** válasza:

Csak azok szeretnék, akik BÁRMIBE belenyomnák a kis pöcsüket, még az se baj ha nem ember. :D

Én ezzel inkább megvárnék legalább egy fotót. :D

2020. aug. 16. 12:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!