Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk te mennyire vonzódtok egy ilyen lányhoz?
Így kép nélkül nehéz. De szerintem nincs csúnya ember. Csak mindenkinek más jön be😊. Én is edzek bár én nagyon elegedetlen vagyok magammal XD. (De nem is vagyok nagy szam😂). De ne izgulj tuti fogsz talalni valakit 😊. Nekem is volt mar baratnőm😂. Tehat tuti te is talalsz valakit😁. Bar mar lassan 1 eve nem volt komoly kapcsolatom hiaba szeretném ha lenne. De úgy vagyok vele ,hogy raerek. Edzek ezerrel es mas nem erdekel XD. Eleinte azert kezdtem el edzeni mert azt hittem úgy könnyebb lesz baratnőt találni. De már rajöttem hogy nem. Mostmar magamert edzek mert jobb a közérzetem meg jó érzés az átlagnál joval erösebbnek és izmosabnak lenni. Te is tedd ezt szerintem. Es ne keress görcsösen barátot. Majd a véletlen fogja hozni hidd el😊.
20/F
23
Rubint Rékának karakteres feje van, és ő tényleg megosztó ízlésileg, de én pl. nem tartom csúnyának. Tenki Réka teszem azt szerintem csúnya, pedig őt pl. sokan különleges arcú szépségnek tartják.
Csak azok szeretnék, akik BÁRMIBE belenyomnák a kis pöcsüket, még az se baj ha nem ember. :D
Én ezzel inkább megvárnék legalább egy fotót. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!