Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk te mennyire vonzódtok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk te mennyire vonzódtok egy ilyen lányhoz?

Figyelt kérdés
Edzek rendszeresen és a genetikám is jó. Nagyon jó a testem ezt meg tudom állapítani szép fenék szép lábak lapos has. A melleimet senkivel nem cserélném el olyanok...pont jó méret szépen áll, szép a bimbó. Az arcom viszont csúnya. Nem az önbecsülésem alacsony egyszerűen tükörbe nézek és meg tudom állapítani. Nem volt még egy barátom se és szűz vagyok. Akik nekem tetszenek azok nem udvarolnak, én meg nagyon vágynék egy kapcsolatra és szexuális téren is szeretnék túlesni a dolgokon. 20/L

2020. aug. 15. 12:28
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
12%
Legjobb
2020. aug. 15. 12:30
 2/30 anonim ***** válasza:
7%

Szia. Én megdugnálak szívesen.

48F

2020. aug. 15. 12:31
 3/30 anonim ***** válasza:
58%
Sötètben minden tehèn fekete..
2020. aug. 15. 12:32
 4/30 anonim ***** válasza:
93%
Ha valakit én csúnyának találok, ahhoz nem vonzódok. De attól, hogy te csúnyának látod magadat, még nem biztos, hogy más is annak lát. Tehát a kérdésre nem tudok válaszolni.
2020. aug. 15. 12:33
 5/30 anonim ***** válasza:
77%
Van az a „csúnya” kategória, ami nekem erotikusan kifejezetten vonzó, és a tökéletes test ezt csak fokozza. Engem rendszeresen felizgatnak 10/10-es alakú nem igazán szép lányok.
2020. aug. 15. 12:39
 6/30 anonim ***** válasza:
100%

Ezt szerinted bárki képes eldönteni így leírás alapján látatlanban?

De ha érdekel a vélemény, akkor légy bátor, muti meg magad priviben, és úgy már lehet mit írni erre válaszként.

2020. aug. 15. 12:41
 7/30 anonim ***** válasza:
87%

Semennyire.

Tipikusan az a magától elszállt, kényeskedő kis királykisasszony vagy, ami elég távol áll az én párkapcsolati elképzeléseimtől.

2020. aug. 15. 12:43
 8/30 anonim ***** válasza:
71%
Ha csúnya az arcod annál kevés rosszabb van, de a majdnem tökéletes testi adottságok valamennyire kompenzálják azért. Lehet azért nem volt senkid, mert túlzol és mégse olyan jó a tested?
2020. aug. 15. 12:48
 9/30 anonim ***** válasza:
100%

Csúnya arc nagy hátrány, mert az első benyomást befolyásolja. A tested leírtak alapján szép. Vigyázz rá, hogy 20 év múlva is az maradjon.

Arcodon segíts amennyire lehet: menjél el kozmetikushoz, csináljon szép szemöldököt és hordjál kevés sminket.

A szüzességed viszont nem emiatt van. Közösségbe kéne járnod, ahol megismerhetnek a fiúk. Hamar lesznek érdeklődők.

35F

2020. aug. 15. 12:52
 10/30 anonim ***** válasza:
68%
Nyugi, én sem vagyok szép arcra, soha nem is voltam. Az alakom jó volt fiatalabb koromban és igyekeztem nagyon adni magamra, csinosan öltözni, stb. A környék legjobb pasijával mégis sikerült összejönnöm és 10 évig együtt voltunk. De alkalmiban is voltak nagyon jóképű srácok, azon kívül elég sok hódolóm is volt. Szóval, ne aggódj ez miatt.
2020. aug. 15. 12:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!