Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm ránk nyitott groupba 3 más csajjal, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Nem szól hozzám, egész nap csak a telefont nyomja, de ez már fordítva is elő forult, és nem haragudtam. 19/f2020. aug. 15. 07:28
11/21 anonim válasza:
Mit csináljál? Hát szerintem krumplis tèsztát azt szeretem.
12/21 anonim válasza:
Ő akar uralni téged. Ne figyelj rá te se. Hidd el, ha te koppintod le fog keresni.
13/21 anonim válasza:
Mond meg neki, hogy legközelebb őt is beveszed csak mosson fogat!
14/21 anonim válasza:
Nekem az fura h itt kérdezed meg.mit csinálj?semmit.fogadd el h nem akar veled szóba állni.Nekem tényleg furcsa.nem tudom elképzelni h ide irkáljak ha van egy megoldásra váró konfliktusom.Tényleg nem tudom mire tanít.Talán h zárd be az ajtót?Zöld fülü hülye gyerek.
15/21 anonim válasza:
Ha nem akarja uralni őt akkor már dobta volna a srácot. A nők szeretnek játszani ilyen játékot. Voltatok ti párkapcsolatban? Vagy itt kötelező trollkodni?
16/21 anonim válasza:
Húszesztendős legény vackán álmodik a nyomor...
18/21 A kérdező kommentje:
Van 92929 csajom
2020. aug. 17. 22:36
19/21 anonim válasza:
Honnan van ennyi??Vagy ez a guminőd sorszáma?
20/21 A kérdező kommentje:
Nem ezek azok akik betettém
2020. aug. 17. 22:52
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!