Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg úgy van hogy ha a lány könnyen adja magát akkor nem becsüli a fiú de ha nehezen akkor igen? Fiúk vélemény?
Baromság.
Többet ér, ha egy nő önmagát adja, és nem csak megjátszik egy szerepet.
Én is azt tapasztaltam, amit az egyes leírt.
Példànak okàért: a leghosszabb kapcsolatom egy olyan lànnyal esett meg, aki az első randin beadta a derekàt. Kontraérv a hosszú udvarlàsoshoz pedig: 1,5év udvarlàs utàn lett 8hónap, agyf-sszal teli egy màsik csajjal.
8 hónapot vártam 1 szűz lányra (aki végül az is maradt, de más okból mentünk szét), már nem várnék ennyit
voltak exek akikkel első találkán voltak dolgok és tartósabb kapcsolat lett belőlük
nem ettől függ mennyit ér egy lány, ha valakivel élvezek együtt lenni, azt becsülöm meg és nem azt aki húzza az idejét és teperni kell utána
a normális lányok értékesek csak
F
Szerintem nagyobb eséllyel marad tartós kapcsolat ha nem egyből fekszel le, mert az elején kikopnak akik csak szexelni akarnak.
Bár én is vártam már sokat és ígértem fűt fát egy kis szexért.
Harmincas pasi vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!