Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ettől könnyen kaphatónak tűnik egy lány?
Sziasztok!
Van egy srác akivel interneten ismerkedtem meg kb 2 éve (nem társkeresőn!!) akkor beszéltünk pár hónapig és egyszer találkoztunk is, nem történt semmi, haverok voltunk kb. Majd nem is beszéltünk többet.
Most újra irt nekem, kb március elején és azóta beszélgetünk. Egyszer találkoztunk is, mind a ketten szerintem eléggé előnyünkre változtunk. Elég egyértelműen adta a jeleket hogy többet is szeretne haverságnál és nekem se lenne ellenemre.
Most viszont mint tudjuk elég nehéz bárhova is beülni/elmenni (lakas nem opció), azt írta mi lenne ha felvenne kocsival és elmennénk egy nyugis helyre ahol nincs senki. Van itt közel valami tó, mező ilyenek, vinnénk magunkkal kaját.
Nem tudom tervez e bármit is, de szerintetek gáz ha az első szex kocsiban történik meg?😂
Úgy értem, én nem vagyok benne biztos hogy jó ötlet mert lehet azt sugallná hogy ribi vagyok, meg könnyűvérű, és nem szeretném hogy ezt gondolja mert nem vagyok az. 😋 viszont én is kivanom őt és nem lenne egyszerű elutasítani. Na meg jó rég szexeltem utoljára így ez csak ráadás 😂
Mit gondoltok? Egy ilyen eset után továbbra is komolyan tudnátok venni egy lányt? Vagy azt hinnének hogy csak erre jó?
Köszi a válaszokat :)
Remélem az leesett neked, hogy több hónap kuss után azért keresett meg, mert más éppen nem akart vele dugni a közelben.
Elég átlátszó, és ha te szándékosan behunyt szemmel ezt nem akarod észrevenni akkor rossz hírem van :
Könnyebb kapható tucat nő vagy. Mert elég az ha valaki kicsit megkörnyékez és máris letolod önként a bugyidat...
Nem az autóban lévő szex miatt vagy könnyen kapható, hanem az alacsony mércéd és a kissé amatőr gondolkodásmódod miatt.
Köszi a választ!
Megfordult a fejemben, viszont nem biztos az hogy csak azért írt. Elég jól elbeszélgettünk régen is, és akkor pl nem is mozdult rám.
Tehát szerinted aki első randin odaadja magát már nem lehet normális/tisztességes lány és nem lehet megfelelő egy kapcsolatra?
tegnap 22:03
Ha annyira kellenél neki, akkor miért nem foglalkozott veled hosszú ideig?
Mert más lányt fűzött, akitől vagy megkapta amit akart vagy kitették a szűrét...
Szegény meg akart volna valakit akibe űríthet ezért egyből eszébe jutottál Te, hogy "hú ő nem volt velem tapló, elég közvetlen volt velem, lehet le lehetne varrni."
És egyből előkapja az emlékeit rólad és látja hogy működik és már trimmeli is a farkát hogy ne legyen ez probléma neked amikor "csak úgy" elmentek kocsikázni...
Tényleg nem tűnik fel? A legtöbb pasi így gondolkodik :
Oda lógatja a farkát ahol a legnagyobb eséllyel kapják be.
Már nem divat pasiként a női értékekért harcolni. Miért?
Mert vagy nincsenek
Vagy mert túl melós lenne.
Te miért harcolnál valami apróság miatt, ha máshol ugyanazt megkapod olcsóbban, vagy ingyen..?
Jó, ebben van valami. És nem igazán gondoltam bele. Igazából csak megörültem hogy felkeresett, meg én is élveztem a társaságát régebben is..
Én úgy vettem észre hogy ha sokáig húzom ezt a szex dolgot (mármint a várakozást) akkor inkább otthagynak. Mert volt már ilyen. És így meg kb sose fogok senkit se találni magamnak... és jó lenne lenni valakivel még úgy is ha nem feltétlen kapcsolat, csak mind a ketten jól elvagyunk, de anelkul hogy az első után otthagyjon meg ribinek nézzen.. nem tudom. És talán pont azért mert legtöbb esetben azonnal megkapják amit akarnak nem hajlandók várni 😂 csak ha meg én is húzom az agyát nem marad senki..
"Én úgy vettem észre hogy ha sokáig húzom ezt a szex dolgot (mármint a várakozást) akkor inkább otthagynak. Mert volt már ilyen."
Egyre több ilyen van. Szinte minden pasi ilyen. Lehet én is... Nem tudom. Én még próbálom talán keresni az értéket de lehet csak egy álszent dolog tőlem is. De a lényeg hogy pontosan ez a célja a pasiknak. Téged, nőt degradálni olyan szintre amit ők tudnak kezelni a saját javukra. Jó ez neked?
És így meg kb sose fogok senkit se találni magamnak..."
Rossz felfogás. Fogsz találni magadnak, csak a megfelelő helyen kellene keresni és nem válni játékszerévé bárkinek. (ha csak nem ez a vágyad hogy pár menet után felkerülj a polcra jó időre) egy sportoló lány valószínűleg sportolás közben fog találni olyan partnert akivel egyezik a világnézetük bizonyos része
Egy művelt lány nem fog discoban párt találni.
Egy bulizós lány nem fog múzeumban párt találni... Stb stb.
Fogadd el azt aki vagy és eszerint határozd meg az értékeidet. Ha úgy érzed hogy a te női méltóságod apropénzért kiárusítható, akkor fogadd el hogy a társaság irigy és a társaság intelligensebb része is meg fog ezért szólni. Mert nekik ez nem fér bele, vagy nincsen rá lehetőségük.
"jó lenne lenni valakivel még úgy is ha nem feltétlen kapcsolat, csak mind a ketten jól elvagyunk, de anelkul hogy az első után otthagyjon meg ribinek nézzen.."
Persze, jó lenne kicsit felelősség nélkül ribinek lenni. Ez mindenkiben benne van, ezt a vágyadat nem kell szégyelni. Sok olyan nő ismerősöm van aki ugyanígy gondolkodik. Én is elgondolkodtam már perverz és betegesen perverz dolgokon is, de nem valósítottam meg mert tudom hogy nem feltétlen helyes. Nekem beleférne a világomba, de attól még nem helyes. Az ilyen gondolatokat legtöbbször a szeretet és /szexhiány hozza kinaz emberből. Egy rendes kapcsolatban eszünkbe sem jutna ilyen. :)
talán pont azért mert legtöbb esetben azonnal megkapják amit akarnak nem hajlandók várni"
Igen mert előtted 200 másik nő járta ki azt az utat amire te most rá akarsz lépni.
Tényleg ez a helyes hogy tucattá válj úgy, hogy a pasi elégedetten húzza fel a cipzárt a nadrágján? Tényleg ennyit ér a büszkeség neked?
"csak ha meg én is húzom az agyát nem marad senki.."
Ezt tanulod a "randi - órákon"
Hogy igenis húzni kell a fiú fejét addig a pontig amig neked megfelel. Mert ha ezt kibirja akkor téged akar és nem csak azt hogy kényelmesen beleülj az ölébe.
Ennek a húzásnak komolyabb pszichológiája van, mint azt sokan hinnék, és nem veszik komolyan.
Röviden összefoglalva:
Ha te küzdesz valamiért akkor ha eléred, nehezebben engeded el, mert tudod, hogy mennyi volt vele a meló "
És ezt az egész pofázásomat sokan kinevetik és lesöprik a vállukról, de a lelkük mélyen igazat adnak nekem, vagy legalábbis elhiszik amit felvázolok de időt nem adnak maguknak ezen elgondolkodni mert nem fontos, sokkal fontosabb az hogy drámázni az x+1-ik hűtlen pasi miatt, vagy azért mert minden pasi egyforma, vagy azért mert a nők felületesek és pénzcentrikusak...
Ezek felfogható vádak, könnyen emészthető dolgok és erre van igény. Ami mindenkinek rossz, de tenni érte senki semmit nem akar, hogy kimaradjon belőle, mert senki sem szeret várni a prémium partnerre, mindenki megelégszik a "secondhand maradékkal"
Te döntsd el, hogy mit akarsz. Nem meggyőzni akartalak, csak megtanítani egyfajta gondolkodásmódra. De a tiéd a választás, hogy beállsz e a sorba és utána bánkódsz, vagy vársz még egy kicsit és jó eséllyel szerzel egy fix rendes partnert hosszútávra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!